Ще два підпільні цехи

3
0

виявили податкові міліціонери

Коли податкові міліціонери навідалися в один із приватних будинків по вулиці Прежевальського, що в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, то виробництво меблів велося повним ходом. На момент перевірки в столярному цеху працювало чотири верстати, на “відправку” очікувала готова продукція.

Шість найманих працівників, трудові угоди з якими не укладені, були задіяні у підпільному виробництві. Не виявилося і документів про походження або власника зазначеного майна, дозволів на право розпочати виробництво меблів, висновків відповідних компетентних державних органів.

У зв’язку з цим товарно-матеріальні цінності вартістю 60 тисяч гривень правоохоронці вилучили та передали на відповідальне зберігання.

Аналогічну картину побачили працівники податкової міліції і в селі Діброва Тячівського району. Підпільний цех належав мешканцю цього села Дмитру Б. Однак і в нього не виявилося жодних документів, які б дозволяли займатися підприємницькою діяльністю.

Тому податковим міліціонерам довелося вилучити пилораму, чотири верстати та інші товарно-матеріальні цінності вартістю 105 тисяч гривень та передати їх на відповідальне зберігання.

Повідомили ЗІА "Простір" у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також