Шестеро юних закарпатців перемогли у конкурсі "Податки очима дітей 2010"

16
0

Нагадаємо, що на обласний етап конкурсу «Податки очима дітей 2010» цього року було представлено 25 малюнків переможців конкурсу на районному рівні з усіх міст та районів області, 15 робіт декоративно-прикладного мистецтва та 18 різножанрових літературних творів.

Малюнки та твори декоративно-прикладного мистецтва вражали не тільки майстерністю виконання, а й тим, наскільки наші діти розуміють важливість сплати податків для кожного зокрема і для держави в цілому. Казки, вірші, поеми, саги, коломийки, кросворди – і все це про податки, і все надзвичайно влучно, виразно, змістовно.

Переможцями на обласному рівні цьогоріч стали:

- у номінації «Художні твори»

Козуб Віталій (Тур’я-Реметівська ЗОШ І-ІІІ ст., Перечинський р-н);

Лиманюк Анастасія (Хустська ЗОШ I-III ст.  №4, Хустський р-н.);

- у номінації  «Твори декоративно-прикладного мистецтва»

Бабинець Даніела (Великоком’ятівська ЗОШ I-III ст., Виноградівський р-н) ;

Брюхін Євген (Тячівська ЗОШ I-IIIст. №2, Тячівський район);

-         у номінації «Літературні твори»

Мегела Ангеліна (Тур’я-Реметівська ЗОШ І-ІІ ст., Перечинський район);

Василець Валерія (Іршавська гімназія (Іршавський р-н);

 

Роботи усіх переможців обласного етапу конкурсу були направлені для участі у Всеукраїнському конкурсі. У червні журі визначило  18 переможців і понад 140 лауреатів конкурсу.

Усі переможці Закарпатського обласного етапу конкурсу стали лауреатами  Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей 2010» і будуть нагороджені дипломами ДПА України. Вітаємо лауреатів!

Державна податкова адміністрація у Закарпатській висловлює вдячність усім дітям, які брали участь у  цьогорічному конурсі, а також усім вчителям і батькам, які  навчили, підтримали і допомогли втілити дитячі думки у художні, літературні та декоративні  роботи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також