Школярі у Берегові допомогли відновити "шевченківську" вишневу алею (ФОТО)

11
1

7 березня у Берегові мешканці міста заклали вишневу алею. Назвали її на честь Тараса Шевченка, бо присвятили до 200-річчя Кобзаря.

Допомагали в цьому учні різних шкіл. Організатори акції були впевнені, що алея з 13 вишень стане певним символом духовного та культурного відродження міста. Тоді ж прозвучала також ідея до Дня незалежності на алеї Шевченка провести тематичний конкурс графіті серед школярів.

Однак вночі 26 березня хтось вирвав кілька деревцят із корінням. Представники Самооборони Берегівщини провели рейд на ринку, але зниклих дерев так і не виявили. Представники громадської організації "БерегМайдан" вирішили, що "шевченківську" алею відновлять. Допомогли у цьому учні ЗОШ №5, на якій розташований бюст Кобзаря. Працювали із завзяттям, обіцяли навідуватись і поливати молоді деревцята.

Мукачево.net

Коментарі

К
костя

Діточки молодці.Вони з любов"ю посадили деревцята. Ті,що викрали їх - мерзотники і скоти. Коли міліція виявить злодюг, то треба нехай би їх дітки судили,а вони б дали їм у руки лопати і копкали б цих ідіотів і паразитів у гузиці так,щоб у них слюна із рота текла.

Читайте також