Стартував чемпіонат Закарпаття з футболу

7
0

Минулої неділі на футбольних полях нашого краю стартувала першість Закарпаття з футболу 2010 року. Гравці ФК «Мукачево» першу гру проводили у Великому Бичкові проти завжди непоступливої місцевої «Ялинки».

Першими у двобої зійшлись молодіжні склади. Мукачівці в першому таймі втратили дві реальні нагоди, щоб відкрити рахунок у грі. Спочатку на 23-й хвилині великобичківці біля власної штрафної порушили правила проти форварда Івана Делегана. Півзахисник Стас Немеш наважився на прямий удар метрів з 25-ти. Воротар «Ялинки» Юрій Марущак у карколомному стрибку відбив і з другої спроби забрав м’яча  до рук. Через 8 хвилин гравець ФК «Мукачево» Роман Пуга змусив аплодувати місцевих вболівальників. Олександр Балаж побіг вперед правим краєм і зробив навіс у штрафну. М’яч обробив вже згаданий Пуга і в падінні через себе цілив у верхню частину воріт, та господарів врятувала перекладина. Тож гра так і завершилась 0:0.

Як і в грі юнаків між головними командами  була в’язка боротьба, тож перша реальна нагода відбулась на 45-й хвилині.  Півзахисник ФК «Мукачево» Дмитро Дудник з правого флангу зробив навіс у штрафну на форварда Антона Предчука та після удару останнього м’яч пролетів над перекладиною. Господарі відповіли на 64-й хвилині, коли Руслан Ухаль наважився на удар метрів з 20-ти та цього разу м’яч просвистів поруч з правою дев’яткою  воріт. На 73-й хвилині мукачівці відкрили рахунок. Головний арбітр Юрій Бобаль за порушення правил проти Мілана Гартмана призначив пенальті та вилучив з поля воротаря господарів Івана Локоту. Сергій Кундрик пробив в правий кут, і хоч воротар Сергій Йосипчук вгадав напрямок, та не дістав м’яча. На 80-й хвилині Мілан Гартман ледь не подвоїв рахунок, та м’яч після його удару просвистів біля лівої дев’ятки. На 85-й хвилині гостро по центру відповіли господарі. Лайнсмен угледів положення поза грою та побачивши, що Юрій Бобаль вказав на одинадцятиметрову позначку, під тиском численних місцевих фанів змінив своє рішення на користь господарів. Форвард господарів Руслан Ухаль з позначки пробив влучно. Більше того, на 89-й хвилині півзахисник «Ялинки» Ярослав Чернишен забив другий м’яч і приніс своїй команді перемогу з рахунком 2:1. Мукачівці спробують реабілітуватись у домашній грі 25 квітня проти ФК «Верховина».

Результати решти ігор 1 туру: ФК «Берегвідейк»-ФК «Ф.Медвідя» дорослі 6:0 (молодь-2:1); ФК «Середнє»-ФК «Говерла» 5:0 (3:2); ФК «Севлюш»-ФК «Карпати»5:1(7:0); ФК «Метеор»-ФК «Вишково»1:0 (0:0); ФК «Бужора»-ФК «Боржава»1:0 (0:1).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також