Суд зобов'язав кота виступити присяжним на суді

18
0

Суд американського штату Массачусетс зобов'язав кота на прізвисько Сал Еспозіто виступити присяжним на суді.

Як повідомляють американські ЗМІ, подружня пара з Бостона ось уже деякий час намагається довести, що один із членів їхньої сім'ї не може бути присутнім в якості присяжного на судовому слуханні 23 березня поточного року не тому, що він хворий, дуже старий чи був судимий, а тому, що він не говорить і не розуміє по-англійськи, адже він — їхній улюблений домашній вихованець.

Як вважають самі господарі кота Гай і Ганна Еспозіто, плутанина виникла після того, як сім'я зареєструвала тварину під час останнього перепису населення в США вихованцем.

"Я просто написала Сал Еспозіто, викреслила слово собака і вписала кіт, - ділиться подробицями господиня кота.

Минув час, і ось, на початку січня, сім'я отримала повістку на ім'я Сала Еспозіто про необхідність йому виконати його громадянський обов'язок і виступити в суді у якості присяжного. Недовго думаючи, Ганна і Гай подали заяву з вимогою викреслити їхнього кота зі списку, але суд повважав причину незнання англійської недостатньою і прохання відхилив.

Часу до дати засідання залишилося близько двох місяців, але подружня пара налаштована рішуче, і, якщо їм так і не вдасться переконати суд у безглуздості присутності Сала Еспозіто на засіданні, вони мають намір прибути разом із ним у зазначений день та годину і за вказаною адресою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американському місті Фаєрвілд, штат Коннектикут, кішці на прізвисько Льюїс присудили довічне домашнє ув'язнення. Сусіди звинувачували її в потуранні серійним невмотивованим атакам на перехожих. Всього було зафіксовано не менше шести нападів, під час яких Льюїс накидалась на людей із засідки та впивалась їм у ноги кігтями. Деякі з жертв кота були змушені звернутися до лікаря.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також