Свалявські податківці привітали підприємців району

9
0

Щорічно в останню неділю липня працівники торгівлі України відзначають своє професійне свято. Торгівельна справа — одна з найдавніших в історії людства. Колись торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу.

Торгівля — одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але перш за все є засобом спілкування людей один з одним. Від чіткої, організованої та ефективної роботи і професіоналізму, тактовності і чуйності продавців залежить настрій і самопочуття людей.

З нагоди свята у приміщенні Свалявської райдержадміністрації 23 липня 2010 року відбулася урочиста зустріч за «круглим столом» представників контролюючих органів району та суб’єктів господарювання, які безпосередньо пов'язані зі сферою торгівлі та ресторанним господарством. У зустрічі взяла участь і начальник Свалявської МДПІ Ганна Лендєл. Вона привітала присутніх підприємців зі святом та відзначила Грамотами за високий професіоналізм, прояв високої податкової культури при нарахуванні та сплаті податкових зобов’язань до бюджетів усіх рівнів та з нагоди свята Василя Фенинця та Олену Морозько.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також