"Свобода слова"

3
0

в ужгородській школі

Нещодавно в обласному центрі Закарпаття за участю декана факультету суспільних наук, доцента Ю. Остапця, доцента М.Зана, заступників директора О. Іщенко і Л. Яцик та учнів Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів відбулося чергове засідання шкільного дискусійного клубу "Свобода слова".

— Теми, які ми обговорюємо, є актуальними для наших учнів, — каже заступник директора з навчально-методичної роботи, керівник клубу Оксана Станко. — І цього разу вони дискутували з викладачами вузу про проблеми вступу до університету. Хоча деколи погляди учнів та викладачів на одну й ту саму проблему і відрізнялися, всі сходилися в одному — нині, щоб стати студентом державного замовлення, потрібні як ґрунтовні знання, так і вміння показати їх на вступних іспитах. А все це можна отримати, навчаючись в Ужгородській спеціалізованій школі-інтернаті, де окремі предмети, за словами наших же гостей із університету, викладаються на високому рівні..

Директор школи Омелян Мателешка вважає, що спілкування в рамках шкільного клубу чи під час різноманітних інтелектуальних ігор, вікторин не тільки підвищує рівень знань учнів, але й учить їх вести дискусію, відстоювати свою думку, що є надзвичайно важливим в їхньому подальшому житті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також