Синевир прийме ведмедів-алкоголіків

6
2

До грудня в закарпатському заповіднику Синевир побудують вольєр для ведмедів, яких поїли горілкою в придорожніх ресторанах і готелях.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу міністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський.

 «Як не включиш телевізор, весь час показують ведмедів, які мучаться в ресторанах і якихось готелях придорожніх. Міністерство цього року в заповіднику Синевир дасть величезну територію під закритий, побудований за європейською практикою вольєр, в якому будуть жити всі зібрані з таких закладів тварини », - сказав Злочевський.

За словами міністра, на даний момент таких тварин близько 80. Він підкреслив, що нерідко підгулялі компанії змушували таких тварин пити горілку і розважалися цим.

Коментарі

ПО
Полажинець Олег

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар.

ОП
Олег Полажинец

Я, в связи с нервной профессией (напомню, я известный закарпатский автожурналист) уже давно пристрастился к мадере, как тот мишка

Читайте також