Транспортники Закарпаття перевезли 4810,2 тис. т вантажів

4
0

За січень-листопад 2008 року

Суб`єктами транспортного комплексу області, що складається з залізничного та автомобільного транспорту, протягом січня-листопада ц.р. перевезено 4810,2 тис. т вантажів, що на 7,1% більше, ніж торік.

На залізничному транспорті у порівнянні з відповідним періодом торік відбулось незначне збільшення обсягів перевезених вантажів. Питома вага перевезень залізницею в загальному обсязі вантажних перевезень склала 49,3%. Підприємствами автомобільного транспорту з урахуванням обсягів, які виконані підприємцями-фізичними особами, перевезено 2437,7 тис. т вантажів, що на 12,8% більше за минулорічний показник.

Протягом 11 місяців 97 підприємствами перевезено 1030,0 тис. т вантажів, що на 7,8% менше, ніж торік. Понад половину загального обсягу перевезень виконано підприємствами м. Мукачево та Мукачівського району.

Підприємцями-фізичними особами перевезено 1407,7 тис. т вантажів, що на третину більше у порівнянні з аналогічним періодом торік, їх питома вага у загальному обсязі автомобільних перевезень становить 57,7% і постійно зростає.

Роман Вішован, головний
спеціаліст-економіст відділу статистики
нефінансових послуг облстатуправління


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також