Третій місяць поспіль на Закарпатті триває широкомасштабна благодійна акція

4
0

1000 подарунків від імені Балоги нашоукраїнці роздали дітям у Мукачеві, 500 - у Свалявському та 1000 - у Тячівському районах

Ось уже третій місяць поспіль на Закарпатті триває широкомасштабна благодійна акція, ініційована нашим земляком, главою Секретаріату Президента України Віктором Балогою.

Днями завершився перший її етап, під час якого 2500 дітей краю - сироти, напівсироти, діти, позбавлені батьківського піклування, з багатодітних сімей одержали комплекти сучасного фірмового одягу та взуття (теплі курточки, спортивні костюми, джинси, светри, кросівки, чобітки).

Зокрема 1000 подарунків від імені Балоги нашоукраїнці роздали дітям у Мукачеві, 500 - у Свалявському та 1000 - у Тячівському районах.

7 листопада в Тячівському районному центрі дитячої і юнацької творчості депутат обласної ради від фракції „Наша Україна” Володимир Шкріба вручив ще 240 дітям із 25 сіл Тячівщини подарунки від Балоги і побажання успішного навчання, рости вихованими, добрими, розумними, гідними громадянами України.

«За рішенням Віктора Івановича, благодійна акція продовжиться в Мукачівському, Рахівському, Міжгірському, Воловецькому, В.Березнянському, Перечинському районах області. Передбачається, що подарунки отримають ще понад 3500 дітей, які найбільше потребують соціальної допомоги», — зазначив Володимир Шкріба.

"Старий Замок "Паланок"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також