Трусило також у Берегівському та Виноградівському районах

7
19

Люди бояться, що це не останній землетрус

За непідтвердженою інформацією сьогодні зранку підземні поштовхи відчували не лише мукачівці, але й мешканці Берегова та Виноградова. Зокрема в Берегівських будинках відбулися руйнування (попадали комини). Серед мешканців ходять чутки, що спеціалісти прогнозують нові поштовхи силою до 5 балів за шкалою Ріхтера вже найближчим часом.

Мукачево.нет

Коментарі

І
Іршава

В нас теж трясло - досить відчутно!

I
irina

Никто не может спрогнозировать землетрясение зарание!!! Это знает только Бог.Молитесь...

D
doda79

Япония неможет спрогнозировать а ты хочеш чтобы наши банраны спрогнозировали

В
Віктор

В школах був просто дурдом, діти ледь не вбивали вчителів!!!

Z
zoli

Все говорят было столька было столька, а когда скажут сколька будет и точно будет ли? в нашое время должны знать на 2-3 дня на перед,

Е
Елемир

Епіцентр був у с.Горонда

Н
Наташа

6-6,5 це за 12 бальною системою!

Н
Наташа

6-6,5 це за 12 бальною системою!

Н
Наташа

6-6,5 це за 12 бальною системою!

І
Іршава

В нас теж трясло - досить відчутно!

А
Андрій

Землетрус у Берегові відчули... причому дуже сильно. всіх повиганяли з будівель, дітей зі шкіл вивели на подвір’я. в центрі Берегова вирує паніка....

Н
Наталя

Звонила дежурному в МЧС. Эпицентр землетрясения - с. Мужиево, 4,3 бала. "Предсказать землетрясение невозможно!" - таков ответ.

I
Ira

Дорогие земляки! Кто что знает - пишите!!!

І
Іван

де можна знайти якісь прогнози?

L
lilija

Що в Мукачеві дітей відпустили зі школи - то правда. Тільки чи правильно це? Якщо батьки на роботі?! Де вештаються діти зараз і де безпечніше?! В школі чи в багатоповерхових будинках? І справді надзвичайно дивно що офіційної інформації майже нема!!! Це надзвичайно обурює!

А
Андрій

2Саня: Абсолютно згідний з Вами! МНСники інформації належним чином не дали. А люди в толпі - як стадо. Хтось кинув фразу що можуть бути повторні поштовхи і пішло-поїхало. Але є інше питання: а чи можна передбачити землетрус? та ще й повідомити завчасно якої сили він буде??? Наскільки мені відомо - ні....

Н
Наталя

Правду кажете, Саня.Яки можуть бути чутки, коли повинні бути точні прогнози спеціалістів. А люди самі напугались і йще пугають далі. Підняли паніку на весь город.

С
Саня

Що значить "серед мешканців ходять чутки, що спеціалісти прогнозують нові поштовхи силою до 5 балів...." Невже "спеціалісти" не можуть це повідомити належним чином, а не розпускати чутки? Чому не можна пояснити все: де епіцентр землетрусу, яка його сила, заспокоїти людей, якщо є якісь прогнози - повідомити про це. Я, припустимо, вже чув про прогнози землетрусу силою до 7 балів. Де інформація від сейсмологів та МНСників?

В
Ваня

А правда, що і в Мукачеві дітей відпустили додому з шкіл?

Читайте також