Три підпільні столярні цехи

14
0

виявили закарпатські податківці

Операція по виявленню підпільних виробництв, яку провели податкові міліціонери, завершилася припиненням протягом трьох днів діяльності трьох столярних цехів.

Один із них діяв у селі Баранинці Ужгородського району, в якому на восьми “кустарних” без маркування верстатах без дозвільних документів виготовляв двері один із місцевих підприємців. До того ж на момент перевірки тут працювало троє найманих працівників, трудові угоди з якими не були укладені.

Будь-яких документів на право розпочати столярне виробництво не було і в мукачівки Надії К., яка влаштувала підпільний цех у селі Іванівці Мукачівського району. Підпільне виробництво набрало тут більшого розмаху: працювало дванадцять деревообробних верстатів, на “складі” зберігалася вже готова продукція, велика кількість заготовок.

“Виробництво” меблів, яке було влаштоване по вулиці Матросова у Мукачеві, за масштабами дещо поступалося двом попереднім. Тут податкові міліціонери вилучили товарно-матеріальні цінності на 12 тисяч гривень, які, як і в двох попередніх випадках, передані на відповідальне зберігання до вирішення питання відповідно до чинного законодавства.

ДПА у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також