Цегельний завод на Іршавщині коштував інвесторам 12 млн. грн. (ФОТО)

54
2

У понеділок, 22 серпня, з нагоди відкриття заводу у селі Мідяниця пройшли урочистості у яких взяли участь перший заступник керівника краю Іван Бушко, голова Іршавської районної адміністрації Віктор Феєр, керівник райради Станіслав Сухан, керівництво і працівники заводу, мешканці села.

За словами керівництва підприємства, на заводі працюватиме більше 70-ти робітників із середньою заробітною платою 2000 – 2500 грн. Потужність випуску продукції - 20,0 млн. штук цегли на рік. За висновками експертів завод може випускати цеглу шести видів. На будівництво об’єкта витрачено близько 12 млн. грн. інвесторських коштів.

Переоснащення заводу розпочалося ще у другому півріччі 2007 року. Проте налагодити виробництво ще в той час завадила криза.

- Коли ми прийшли, тут були одні розвалини. Усе потрібно було починати, як кажуть, «з нуля». На жаль, на певний час процес будівництва довелося призупинити через фінансову кризу. Сьогодні, дякуючи і обласній владі, й інвесторам, ми врешті-решт відкриваємо цей завод, - розповів директор ТзОВ «Кифа» Петро Фодор.

У свою чергу, перший заступник голови обласної адміністрації Іван Бушко висловив сподівання, що відкриття такого потужного об’єкту на Іршавщині сприятиме його економічному розвитку.

- Сьогодні ми є свідками відкриття вже 16-го об’єкту з 20-ти, які вводяться в експлуатацію в області до ювілейної річниці незалежності України. Найголовніше саме у цьому відкритті, безсумнівно - нові робочі місця, - констатував Іван Бушко.

Коментарі

Р
Руслан

Позвонить за роботу номер телефона0979939068

DK
DJ Kr@ken

Хороший завод :) Успіхів йому і процвітання :)

Читайте також