Центр з профілактики та боротьби із СНІДом

28
0

запрошує до отримати знання про ВІЛ-інфекцію/СНІД та споріднені з цим проблеми

Закарпатття проти СНІДу

З першого січня 2006 року на базі Центру з профілактики та боротьби із СНІДом за участі ЗОБФ «Закарпатття проти СНІДу» розпочав функціонувати Закарпатський інформаційно-ресурсний центр з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу, який створений за фінансової підтримки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» та «Карпатського Фонду», який є посередником Мережі нідерладських благодійних фондів для Центральної та Східної Європи.

В рамках створення вище вказаного центру був організований тренінговий центр з бібліотекою, діяльність яких направлена на підвищення рівня знань населення області з питань ВІЛ/СНІДу. За чотири місяці функціонування інформаційно-ресурсного центру було розроблено та видано методичні рекомендації по проведенню навчальної роботи з питань ВІЛ/СНІДу для педагогів, працівників соціальних служб для молоді, працівників правоохоронних органів, працівників засобів масової інформації та представників групи взаємодопомоги людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, а також проведено ряд тренінгів для педагогів міста Ужгород та педагогів з районів області.

Центр з профілактики та боротьби із СНІДом запрошує до співпраці всіх бажаючих отримати знання про ВІЛ-інфекцію/СНІД та споріднені з цим проблеми. При Вашому бажанні Ви зможете отримати необхідні консультації, взяти літературу, що Вас цікавить, поспілкуватися і домовитися про подальшу співпрацю з тренерами з питань ВІЛ/СНІДу.

Центр з профілактики та боротьби із СНІДом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також