Цієї неділі в Мукачеві пройде загальноміський велозаїзд Back to School

19
12

Організатори підготували оригінальний маршрут, а також показові виступи велоекстремалів, запальну музику та дотепних ведучих.

Заїзд стартує о 18:00 від будівлі драмтеатру, і проляже через усе місто: площа Миру – вул.Миру – вул.Франка – вул.Пряшівська – вул.Матросова – вул.Стуса – вул.Садова – вул.Галицького – вул.Росвигівська – вул.Петрова – вул.Ужгородська – вул.Беляєва – пл.Миру.

Колона велосипедистів рухатиметься з автомобілем супроводу ДАІ, а також вантажівкою з ведучими та музикою.

Дрескод: шкільний портфель на плечах. Дітям до 14 років участь в заїзді дозволяється тільки у супроводі та під відповідальність батьків.

Розважальну частину заїзді забезпечує Корпорація Свят Чорій & Чигрик Production. Інформаційний партнер – Mukachevo.net.

До зустрічі!  

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

УЗ
учасник заїзду

не знаю як там було раніше, це був мій перший велозаїзд, все було дуже добре і класно, дуже сподобався маршрут, за евакуатор обще без коментарів, просто бомба, почаще би так з музичкою

А
анонім

не знаю, не буду спорити, може і перший. але вже якщо братись щось робити-то з толком і хорошою організацією, а не аби зробити. тоді вітаю корпорацію з дебютом. сподіваюсь, надалі лише вони і організовуватимуть велозаїзди у нашому місті!)

М
Мукачівка

Шановний Аноніме,я висловила свою думку, просто ця корпорація ніколи не організовувала заїздів.Немає сенсу щось доводити, в кожних різні думки

А
Анонім

мукачівка! сама особисто була на обох заїздах... той, що був на День незалежності і рядом не валяється із сьогоднішнім. по-перше, крутий, довжелезний маршрут через весь город, а не 15-хвилинний на шаленій швидкості заїзд, по-друге, бомбезний музичний супровід, ну і по-третє, класний розіграш! все мега круто, шкода, що це був єдиний нормальний заїзд цього літа! і ще дякую організаторам і ведучим-все дуже йов було. Мукачево-зе бест????????????

Н
Н

Супер,частіше б так.Наступного разу сама прийду.

Д
Джуня

Free ride Back to school як назва най ше буде, но нашто писати дрес-код по-англійськи, а портфель кирилицею, хоть шо.

Б
Бла

сись чорій вседесущий так він вже приївся(

М
Мукачівка

Вирішили сплагіатити велозаїзд, який був на День незалежності.

S
Serj

Мукачівець, шкільний портфель - це сумочка, яка має бути на тобі під час всього маршруту... По бажанню можеш в неї покласти шось поїсти, попити, можливо навіть пару книжок або зошитів. Всім дякую, я прийду! Чекаю на всіх)

В
вася

в 12 років обовязково батьків

М
мукачівець

А що таке шкільний фортфель?

Читайте також