Цьогоріч закарпатці платять більше

3
0

До бюджету

За оперативними даними за січень 2007 року до Зведеного бюджету області надійшло платежів в сумі 75,7 млн. грн., що на 48,6 відсотка (на 24,8 млн. грн.) більше, ніж за січень минулого року. Найвищий відсоток приросту надходжень забезпечено ДПІ Ужгородського району – у 2,5 раза, Виноградівського, Воловецького, Міжгірського, ОДПІ Хустського районів – у 1,6 раза.

У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень до Зведеного бюджету області займає податок на додану вартість, прибутковий податок з громадян, податок на прибуток підприємств. Найвищого приросту надходжень досягнуто по сплаті податку на прибуток підприємств – у

3,0 раза, акцизному збору з ввезених товарів – у 2,2 раза, збору за спеціальне використання лісових ресурсів – у 2,1 раза, зборах за геологорозвідувальні роботи, за забруднення навколишнього середовища – у 1,8 раза, податку на промисел – у 1,7 раза.

Надходження до Державного бюджету склали 39,3 млн. грн., що більше відповідного місяця попереднього року у 1,6 раза (на 15,3 млн. грн.), до Місцевих бюджетів сплачено податків і зборів в сумі 36,4 млн. грн., що на 35,2% (на 9,5 млн. грн.) більше відповідного періоду минулого року.

Повідомили ЗІА "Простір" у секторі економічного аналізу та прогнозування ДПА у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також