Твердження про засміченість Ужгорода

15
4

не відповідає дійсності

Володимир Бобков, заступник мера Ужгорода, сьогодні, 12 квітня на прес-конференції відкинув будь-які звинувачення на адресу влади через засміченість міста. «Твердження про засміченість Ужгорода не відповідає дійсності», — сказав він. З його слів, за останні 3,5 тижня щодобова кількість вивезеного сміття значно зросла у порівнянні з попередніми цифрами. «Єдине на сьогодні питання по сміттю — це те, що не вистачає збиральних майданчиків, а також близько тисячі контейнерів для сміття», — зазначив Бобков. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

За його словами, найбільше сміття збирається навколо ринків, стоянок таксистів та цілодобових торгових закладів.

Бобков також повідомив, що придбана мерією нова техніка з прибирання доріг працює на повну силу, через день поливає вулиці, а з настанням спеки планується миття вулиць із додаванням миючих засобів.

Довідка ЗІКу.

За даними соцопитування Центру полінгових досліджень найбільшою проблемою міста понад 50% респондентів- мешканців Ужгорода назвали його засміченість.

Коментарі

Я
Янка

Брехня. Бобкову варто нарешті висунути носа зі свого авта чи кабінета, щоб побачити сміття. Догаздувалися, вашу...

Д
домогосподарка

Хвали мене котику хвали!Ти пакосний хочаб не брехав іди 100 метрів від центра та побачиш що робиться навідь у тебе перед вікнами переламані лавки,кучи сміття засохлі дерева ,ями на дорогах(між альпінарієм та колишньою мельницею-це все під вікнами .І не треба вилизувати потрощену плитку на проспекті-краще іі замінити,Що за лайно робиться в місті знають усі ужгородці про відкати та мильні пузори з цінами на ліки .Як в тебе ще язик повертається брехло.

Я
Янка

Ужгородцям мабуть варто винести Бобкова і Ко на вулицю і протерти їм очі. Може тоді вони побачуть ями на дорогах, сміття, не працюючі світлофори, задимленість вулиць і т.д. Зізнаюся, я був прихильником Рати. Але те, що зараз бачу в Ужгороді - це ганьба.

А
ап

просто з машини Бобкова сміття не видно, пройдись вулицями міста. А твердження типу, щодня вивозиться, прибирається ... до одного місця. Не треба було запускати.

Читайте також