У 2010 році в Закарпатті збудують два заводи з виробництва паливних пелет

6
1

У планах компанії Bio Technology Development до кінця 2010 р. ввести в експлуатацію три заводи сумарною потужністю 7 тис. тонн на місяць: два - у Закарпатській області і один - у Чернівецькій області. Інвестиції в будівництво складуть близько 12 млн. грн.

«На нових підприємствах ми плануємо виробляти низкозольні Пелети класу А. Будівництво розпочнеться на початку весни, - повідомив Fuel Altenative директор Bio Technology Development Андрій Кудрявцев. - Для двох заводів вже укладені довгострокові контракти на поставку сировини, що має забезпечити повне завантаження потужностей, для третього «сировинне» питання знаходиться на стадії вирішення ». Продукція заводу буде експортуватися в країни ЄС, зокрема Німеччину, Францію та Італію.

У найближчому майбутньому компанія також розглядає можливість будівництва заводу з виробництва паливних гранул з лушпиння соняшника чи соломи. «Пропозиція лузги, не кажучи вже про солому, в Україні дуже висока, проблем зі збутом такої продукції на польські теплоелектростанції також не спостерігається, тому ми розглядаємо початок виробництва і в цьому сировинному сегменті ринку», - продовжив пан Кудрявцев.

Основним бізнесом Bio Technology Development є продаж енергозберігаючого обладнання та обладнання для твердопаливного виробництва.

Коментарі

H
hmurakwc

afdJ00 <a href="http://nxrwwhsrnusc.com/">nxrwwhsrnusc</a>, [url=http://lnuegdtptmxf.com/]lnuegdtptmxf[/url], [link=http://ifmmvjuzkrut.com/]ifmmvjuzkrut[/link], http://imyugiitbade.com/

Читайте також