У Берегові пікетували угорське консульство (ФОТО)

89
64

Патріотично налаштовані берегівчани на чолі із Василем Вовкуновичем (ВО "Свобода") провели мирний мітинг біля угорського консульства у Берегові де просили український уряд звернути увагу на антиукраїнську політику сусідньої країни.

Загалом мітингувальники підготували повітряну кульку у вигляді пляшки з під шампанського, а також плакати із проханням вислати усіх консулів Угорщини з України, адже мітингарі переконані, що висилання одного консулу результату не дадуть.

У акції взяла участь переважно молодь.

Текст звернення звучить так:

Ми, патріоти України, в тому числі учасники бойових дій проти російської агресії, вимагаємо від Президента України, голови Верховної Ради України, голови Ради національної безпеки та оборони України, Генерального прокурора України, голови Служби безпеки України, міністра внутрішніх справ України, жорсткої реакції на деструктивні дії Угорщини по відношенню до України.

В той час, як наші побратими проливають кров в боротьбі з агресором на сході України, користуючись нашою ослабленістю, Угорщина підло реалізує план із автономізації та подальшого від’єднання Закарпаття, використовуючи для цього дипломатичні місії, які фактично перетворилися на центри масової паспортизації українців.

Очевидно, що така діяльність проводиться на догоду ворогу українського народу- Путіну В.В., який керує угорськими лідерами.

У такій ситуації відкликання одного угорського консула нічого не змінить.

Вимагаємо припинити діяльність угорського консульства в Берегові, яке перетворилося в інструмент реалізації антиукраїнської політики.

Ми покладемо власні життя, душу й тіло, за збереження миру і злагоди в багатонаціональному Закарпатті та не дозволимо кремлівським маріонеткам використовувати угорську національну меншину у злочинних сценаріях агресора!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Наостанок патріоти прив’язали повітряну кульку у вигляді пляшки, а до дверей консульства поклали маштабні версії угорського закордонного паспорту.

Коментарі

Р
РЕПЮЛОВГЕЙП

Доповідь президенту Рузвельту від його секретаря, коли Угорщина слідом за Німеччиною оголосила США війну в грудні 1941 року: — Пане президенте, Угорщина оголосила нам війну! — Угорщина? А що це? — Королівство в Європі. — А хто у них король? — Там немає короля, там є регент - Адмірал Хорті. — Адмірал? Так нам чекати нападу з моря? — Ні, у них взагалі немає виходу до моря. — Ну добре. А чому вони оголосили війну? У них є до нас якісь претензії? — Ні, до нас у них претензій немає. — А до кого ж у них є претензії? — До Румунії. — О, так вони будуть воювати і з нами і з Румунією? — Ні, Румунія у них союзники. Остаточно спантеличений Рузвельт важко зітхнув: — Я відмовляюся що-небудь розуміти щодо цієї Угорщини...

А
Аскольд

Мадяри таки вміют писати мовов, коли їм то тре. Йовбак Утлевел - стули своє цмокало.

П
Патріот

Слава Україні! Україна і всі українські чиновники, правильно, і продумано працюють для Українського народу. Всі їхні дії обдумані і стратегічно правильні. Всі чиновники всіх рівнів - це виходці з народу,їх вибирав мудрий народ.Оцінювати їхні мудрі рішення має право Український народ і історія. Жаль мені того народа який за 25 років здатен виховати таких представників, і одночасно -це оцінка тому народу, і історія оцінить, яке майбутнє заслуговує такий народ. І не треба забути, що перший президент України, який за гроші і під диктовку Австро-Угорщини і Польщі, придумував історію для майбутніх поколінь тільки з одною метою для послаблення Росії, а не для України і українського народу.Цей виток ДНК українського народу, ще з козацтва, за гроші служити будь кому воювати проти будь кого в тому числі і проти свого народу. Жалюгідні бастарди , які управляють оприском словянського світу на території України добуться свого і розвалять Україну.Співучу Любов Наші бастарди мають тільки до Грошей

8
8856

Якщо нарешт1 данна влада нарешт1 розпочне б1льше п1клуватись про св1й народ.... п1дн1мати р1вень життя щоб людям було комфортно жити тут а не 1хати за кордон що прокормити всою с1мю 1 сво1х близьких тод1 це питання з громадяствами р1шиться. Бо до сиг п1р влада т1льки душить та намагаэться убити св1й народ. Ц1 паспорта насправд1 можлив1ст на л1пшое життя за кордоном 1 можливостю об1йти коруп1рованих укра1нц1в за кордоном як1 наживаються на сво1х же земляках.

8
8845

Хлопц1 що п1кетували, 1д1ть та служ1ть в арм1ю. Там можливо мозги вам поправлять. До Вовкуновича- в кожному город1 повинна бути б1ла ворона. В берегов1 це ви. На вид обичний а в нутр1 т1льки десь щось засв1титись може так ближе получеться с1сти до вогню... 1дте до Львову чи в Ки1в. Якщо не можете сид1ти на св1му м1сц1 перей1дьте в 1нший город но не портьте пов1тря на Закарпатт1... Ви обичний п1ддакувальник хто способний свою с1мю в огонь поставити т1льки щоб сое мяке м1сце б1льше теплим стало.... Соромно за ВАС.....

ПС
Паспортний стіл для Zoltana

Золі , які проблеми ? Приходь сьогодні зранку та здавай український паспорт.

П
порош

одіти, і вперед на донбас

К
Консульша

Хлопці молоді чекали що вийдут гарні дівчата а тут Консул вийшо

Б
Берегiвчанин

Вовкунович вам сама головные засвiтится !!!!! В вашi роки треба з внуками гратись а не розпалювати конфлiкт !!!!!! Э iнформацiя що в вашiй сiмi теж завалялись Угорськi паспорти !!!!!

О
Остап

Лоби такі стоять на вулиці в робочий день з плакатами замість того, щоб польський гній сортувати як у заперевальна бандер прийнято

М
мукачівка

ЦІкаво молоді люди які патріотично налаштовані не хотіли б мирний мітинг провести в Києві проти зростання ком платежів

H
hun

Кучка дебилов

CA
cigany ali

vovkunovich, ti pi...r, a nam cihanam ne plativ, a lise obicyav.

П
Петро

Ви негодгі тот товстий міх гівна роздерти по яйцях,люди ужили лиш завдяки допомозі із кордону,А корова забула коли була сіра,Діти беріть удь нього гроші і копніть у гузицю,

ДП
До піпця

Мадяри в себе вдома на своїй землі !!! То вас чорти приперли сюди,,,з москалями вони вас приволокли, та прижились ...живіть мирно з честю , чи п*здуйте до дому бо скоро вам буде "крапка" фернштейн ???? вовкунович заперевальний жебрак -циган...

Б
берегівчан

У нас все спокійно. Навіщо привів йей ідіо.. цих глопців.... із за нього і за таких як він проблема в україні. Угорщина помогає закарпатті більш 10років.

АШ
а што прикольно

Пацани на фото реально стрьомні.

Е
Емігрант

Підскажіть будь ласка де і яким чином можна відмовитись від укр. громадянства. Хочу записатись у чергу...

Я
Я

Шо бики скільки вам заплатили!!?

Б
Берегівчанка

Обуза і позорище пан Вовкунович для Берегова а не консульство Угорщини! І що це за проплаченна акція і проплачені молоді люди ? Вони не Берегівчани!)

П
Піпец

От читаю ці всі коментарі і складається в мене враження, що деякі люди тут не сповна розуму. Хай мадяри роблять у себе у мадярщині що хотять, а тут буде так, як треба нашій людині, все крапка.

П
п

Підтримую 123

9
911

Как много громких слов,а посмотришь на фото-трагикомедия

ПГ
пес гуляє по сусідах

псам заплатили копийку

ДС
до свалявця

Підтримую Вашу думку,змінив паспорт на іншої країни,от і йди там і живи!!! А на рахунок Вовкуновича,то він все правильно робить,для чого стільки консульств по Закарпаттю,а особливо Угорських?Є обласний центр,там всі представництва,а в Берегові забрали всі державні структури,крім немічної поліції і такої ж лікарні! І що це за статус закарпатський угорець? Всі люди,які проживають на території України,являються українцями,тому і відмінили графу у паспорті ,щодо національності!А те ,що угорський уряд намагається диктувати Україні свої вимоги і втручатися в українські закони,вже за це МЗС мало виселити всіх консулів з України!!!

Б
берегівчанин

вдячна українська молодь з символічною пляшкою ігристого вина виразила консулу подяку за співучасть у встановленні памятника Т.Г. Шевченко перед їх школою, за надану гуманітарну допомогу у вигляді прививок проти кору в період загрози виникнення епідемії, за лікування батьків - учасників АТО в Угорщині та за можливість їх відпочивати дітям в Угорських дитячих таборах. "Не покидайте нас, пане консул, не слухайте ви того Клімкіна" (ідея і текст не мої, у вільному перекладі з коментарів сьогоднішньої новини ;) )

М
Месний

Комедія. Сі пацани не месні. Єнного вовкуновича познаю. Василю, йшовбись собі путиком тихо і мирно, а не колотивбись туй гуно в берегсазі. Ти з себе штось возомнив, а реально ти нико і нишо. Пустоєсь місто!!!! Ліпше позирай за дітваком си, бо без дорожки і дня не годен прожити!

Я
Яна

Там немає ні одного берегівчанина. Бідні діти яких найняли для цього позору. Надіюсь, що їм хоч добре заплатили,

Z
Zoltan

Свалявец: не так уж просто відмовитись від українського громадянство. Як ні странно, но дорого коштує і довго терба чикати!

1
123

Цікаво, чому Вовкунович не вивів на пікет свою сІм*ю- жінку, дочку Іру, затя Моню, сина а затягує у протиправні дії учнів з ПТУ, но то що заплатив то 100 %. бо на фото такі діти з таких сімей що лиш за гроші і стоять. пацан з дому по вул. Мужайській 34а ні де не працюють ці пацани бо інакше би не стояли. Хлопці не слухайте політиканів, бо вони лише лізуть у політику щоб наживатись а з Вовкуновича дувже сумнівний політик получаеться- фраєр на побігушках. ВОВКунович за перевал у ліси там твоє місце.

У
Утлевел

Мадяри,берегівчани і ті кого мадярщина годує,а ви не годні захистити консульство.Ви не годні ся зобрати і надавати тим петеушникам смолавим по завуха,а того мершака,вовкунича так копнути оби перелетів перевал і сперся в лембергови,відки приплюхся зайда!

Ч
Чех

Так вы уже и Чешское консульство пикетируйте, они так же задумались про упрощенную выдачу гражданства для Закарпатцев (так на перед что бы знали:) ). (на Мукачево.нет писали об этом) Видимо кому то делать нечего! - ерундой страдаете "я про пикетчиков! и наше государство" И не нужно рассказывать о патриотизме! нашего правительства и проплаченных "=)"Патріотично налаштовані берегівчани на чолі"=)"

С
сергий

купленные босяки

Ш
Штірліц

Вовкунович Василь Васильович. Біографія. Народився 23 грудня 1959 року в селі Хітар Сколівського району Львівської області

У
угорець

"провели мирний мітинг" - в тексті забули додати "масовий" ))))

Н
наруд

ці патріотично "патріотично налаштовані берегівчани" мали сидіти на уроках по бурсах а не за 150-200 грн стояти і провокаціїустраювати!!! де відповідні контролюючі органи??? ганьба

C
cвалявець

не нравиться в Україні жити - то не проблема - получай угорський паспорт і здавай український при цьому. закон є закон. кожен має за себе відповідати, а то ви, шановні коментатори, як тупе стадо баранів, звикли прощати собі всі грішки, бо "он депутати крадуть". Вже нудить від менталітету бидла. Бо ті депутати-крадії - це відображення вас самих, бо ви за них голосуєте. І у всіх коментарях одне й те ж - вам аби тельбухи набиті були і гроші давали, то ви і під путіна ляжете. Нудить від вас, земляки.

Z
Zoltan

Деніс, на чергі лисі, кривоногі, очкарикі...

П
Правдоруб

Як то кажуть маленька "НЕСТИКОВОЧКА" та "не совпаденіє", бо як на фото №2 чолов'яга з вусами - мешканець м. Мукачева ДІХТЯРЬ ВЛАДІСЛАВ ІВАНОВИЧ, колишній начальник режимно-секретного органу Мукачівської міськради (мерії), зараз військовий пенсіонер (майор у відставці) одночасно МОЖЕ БУТИ - "патріотично налаштованим БЕРЕГІВЧАНИНОМ"??? Мабудь по заданію "центру" став "берегівчанином???? яксь то нефайно пане Діхтярю так підставляти кураторів з СБУ - бо, як організатор ВИ повинні мали "не світитися" а бути - ЗА КАДРОМ!!!

Z
Zoltan

Це ті кому відмовились надати угорське громадянство, бо провалили іспит угорської мови :)

J
john

денні де віто??? Точно!!!

Б
Бандугеті

Хто штрейкбрехерам платив??? Україна не Европа?

П
Пту

Зігнали птушників з пар . Комедія

А
Анонiм

Я так розумію у цих осіб вже є докази кураторства Путіна В.В, або як зазвичай все тільки на словах? В Угорщині можуть бути політики до яких можна ставитися по різному, але розповідати про кураторство РФ це вже смішно, може ще дощ на вулиці падає тому що РФ так хоче? А з приводу закриття консульства, це тільки підсунути свиню своїм же людям, які їздять на заробітки, погіршення відносин тут, точно не на користь нам, і тільки не треба розповідати про те що потрібно працювати вдома, всі прекрасно розуміють чому люди їздять на заробітки. Взагалі хтось розбирався, може це фейк?(Я звичайно не заперечую що на Закарпатті багато хто отримують другі паспорти) але розібратися треба, особливо з цим відеозаписом, де? коли? і за яких обставин він був зроблений. А у самих протестуючих і їх родичів випадково паспортів угорських або будь-яких інших держав немає? раптом знайдуться, ой як незручно буде

ГВ
геть вовкулаків

укроокупанти зовсім розпоясалися.Тим скорше і легше будуть втікати, як зачнуть наші землі ся вертати

МА
Максим Атаманюк

Молодці хлопці! Добре зробили. Почитайте в коментарях як біситься російська нечисть.

Б
берегівчанин

Не можу незреагувати на витівки Вовкуновича у нашому місті Берегово. Нешанований Вовкунович, яен ав маєте авдношення до нашого міста Берегово, чому ви каламутите воду кругом себе і між людьми нашого міста, яке сотнями років живе у злагоді і мирі. Чого вам не вистачає в житті. Дітям купили посади. Дочка робить у державній установі в нотаріальній конторі, син закінчив український ВУЗ сидіть собі на садниці і працюйте на благо сім*ї. Вже забули як заробляли перші гроші. - жінка таскала муку з Угорщини на велосипеді. ви возили мебель з львівщини на цуравому автобусі і не виконували закази дюдей - а тепер ви стали патріотами бо вам підкинули ВО Свобода грошенят- розбагатіла сім*я ваша і робите смуту, Ваші кометарі в соц,сторінках доводять людей до тошноти. ПРЕКРАТІТЬ і Їдьте туди звідки приїхали і беріть ваших соратників з собо. А молодь не розлпгпйте.Бо всіх іх ми занємо. що стояли за гроші !!!!

Д
Денисови

А ко каже виганяти мадяр і других??? Най жиють собі, они нич не кажуть, біду не роблять, всьо з ними в порядку. То мадярські політики мутять воду!

МД
Мітингарі до ка 13:38

Най ти Сіярто заплатить за газ, а Орбан прокормить ти сімю у такому випадку, а не паспорти роздавуть.

Й
йуй

Порнографія...

І
Іван

Вовкунович по 1000 грн заплатив кожному. Так купляйте у нього меблі,

JS
Juj so tut bude :)

Примітивні тварини.

ЯІ
Я,ти і всі....

Патріотично налаштовані берегівчани - СМІШНО!!!!! Скільки їм заплатили????

ДР
До редакц11

почн1ть побл1кувати комментар11...

Д
Денис

Но і допустимо всіх вигнати мадярів руських ромунів поляків словаків ще когось там і шо лучші дороги будуть більші зарплати будуть пенсії достойні чи война закінчиться да ніфіга найдуть нові причини під лозунгом патріотичності друг друга гризти в той же час коли верхушка тупо обкрадає народ

ДМ
До м1тингу.

Хлопц1 як1 там м1тингували сам1 також мають тот Утлевейл. Соромно за вас таких молодих а граэте на дв1 сторони. Продаэтесь як як1сь пов1й1.

К
ка

власне життя класти не мусите прийдіть мені лиш за газ заплатіть і прокорміть родину.то не угорщина роздає то народ тікає)) сказки для дибілів

А
ага

зогнали студентів із пар, се просто комидія

К
ка

скільки заплатили цим дітвакам у капішонах? за цей бред шо я прочитав

Р
РУСИН

Вовкунович най ліпше організує пікет під нашим верховним зборищем ворюг та філіалом юдомасонським з вимогою зарплат і пенсій по-угорськи!

К
ка

шта???яке масове? мені не дають...

С
Сміх

Цікаво Хто профінсував мирну акцію протесту.

Ю
Ющенко

Провокатори. Разом їх не багато, потрібно лікувати

М
мадяр

тіпічна проплачена хрень

Читайте також