У «Чудову сімку» за версією «Книжника-ревю»

9
0

Потрапила еротична збірка поезій закарпатського журналіста

Еротичну збірку поезій «Тіло лучниці» закарпатського журналіста Олександра Гавроша авторитетний літературний журнал «Книжник-ревю» помістив в рейтингу кращих видань «Чудова сімка». Про це ЗІКу повідомив 28 серпня Олександр Гаврош.

За його словами, свою позицію журнал мотивує так: «...Інтенсивна зосередженість на жанрі «ню». Хто головний з двох Олександрів – поет Гаврош чи художник Войтович – сказати важко. Але ця невизначеність не забирає, а додає кожному. Кращої візитівки чи поетові, а чи малярові – годі бажати».

Директор видавничих проектів літературної агенції «Піраміда» Орест Бакайчук, який представляв книжку, повідомив, що «Тіло лучниці» буде презентуватися на Львівському форумі видавців у вересні. Видавництво також подало її на конкурс у номінації «поезія», який проходитиме під час найбільшого книжкового ярмарку України.

Після презентації на стенді видавництва «Піраміда» відбулася автограф-сесія Олександра Гавроша та Олександра Войтовича. За словами Олександра Гаврюша, кілька культурологічних сайтів попросили дозволу розмістити книжку на своїх сторінках. «Тож незабаром її можна буде читати в Інтернеті», – розповів автор.

Олександр Гаврош також повідомив, що «Тіло лучниці» було презентовано на книжковому ярмарку «Українська книжка сьогодні», який проходив під час ІV Всесвітнього форуму українців. «На презентацію в Українському домі зібралася доволі різношерста публіка – від студентства, працівників ЗМІ до православного священика та заступника губернатора Луганської області. Всі вони відзначали потребу саме таких якісних видань на делікатну тему еротики», – зазначив автор збірки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також