У День закоханих ужгородці вправно гамселили один одного

11
0

14 лютого в ужгородських міліціонерів своя романтика – кримінальна.

Коли весь світ відзначав свято закоханості і любові в ужгородській черговій частині змушенні були реєструвати побої і розбиратися в хуліганстві. Так, тільки заступивши на зміну, міліціонери зафіксували заяву від непрацюючої ужгородки 84 р.н., яка стверджувала, що о 4:30 ранку, під час відпочинку в одному з закладів по вул. Перемоги, її, разом з подругою, побив невідомий чоловік. 

Про це повідомила порталу "Мукачево.net" підполковник ужгородської міської міліції Катерина Кийович.

Наступна заява поступила від жінки 77 р.н., приватного підприємця. Її у власній домівці відлупцював колишній чоловік, не стримавши кулаків під час сварки. 

Далі до міського відділу міліції звернулась ровесниця попередньої жертви дня Валентина. На вул. Лавріщєва вона посварилася з непрацюючою ужгородкою 86 р.н. В тому, хто правий, жіночки вирішили розібратися «по-чоловічому».

Тож «святкова зміна» так і завершилась для чергових міліціонерів бійкою – вже сьогодні, о 6.10 до міліції звернулась жінка 84 р.н., агент однієї страхової компанії. Вона Валентинів вечір відгуляла в одному з готелів міста. Там невідома жінка нанесла їй тілесні ушкодження. Виїхавши на місце події, працівники патрульної служби по гарячим слідам затримали винуватицю «святкових синців». Вона вже зізналася у вчиненому. 

Наразі причини всіх цих випадків і що (чи кого) не поділили ужгородці з’ясовують дільничні інспектори міліції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також