У "Карпатських читаннях" візьмуть участь понад 400 медиків

10
0

Сьогодні, 16 червня, в Ужгороді розпочалася традиційна науково-практична школа для неврологів «Карпатські читання». Ініціатором проведення цього масштабного освітньо-наукового форуму є Українська Асоціація боротьби з інсультами, яка сьогодні є найбільшою громадською організацією в країні.

Члени організації – неврологи, нейрохірурги, анестезіологи, лікарі амбулаторій загальної практики сімейної медицини, інші фахівці, що займаються проблемами інсультів.

У роботі конференції візьмуть участь понад 400 медиків і науковців з усіх областей України та гості з-за кордону.

Протягом трьох днів будуть прочитані лекції провідними фахівцями світу і України з інформацією про нові дані та успіхи у лікуванні інсультів.

У перший день конференції відбудеться круглий стіл на тему «Нейрореабілітація. Актуальні питання».

У другий день конференції пройде панельна дискусія експертів, присвячена темі «Вертебро-базилярна хвороба». Буде проведено майстер-клас огляду пацієнта із скаргами на головокружіння. Також будуть прочитані лекції на тему «Хвороби Паркінсона».

У третій день конференції відбудеться «Школа клінічних нейронаук», де будуть розглянуті Онкологічні проблеми в неврології (Пухлина головного мозку. Нейрохірургічні аспекти лікування. Оцінка відповіді пухлин ЦНС на радіохірургічне лікування).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також