У Хусті завершився Чемпіонат міста з футболу серед школярів

2
0

Відповідно до календарного плану, ІІ-й Чемпіонат міста Хуст з футболу сезону 2009-2010 років серед школярів ЗОШ розпочався 28 вересня 2009 року і проходив у двох колах, які складалися з 14-ти турів. У ньому взяло участь 8 команд, які зіграли 56 ігор. Загалом у Чемпіонаті взяли участь 160 гравців.

Непогану гру на Чемпіонаті демонстрували команди таких шкіл: ЗОШ І-ІІІст. №5, НВК №1, гімназії-інтернату, СШ І-ІІІст. №3 та ЗОШ І-ІІІст. №2.
 За результатами Чемпіонату турнірна таблиця має такий вигляд:

7 місце – ЗОШ І-ІІІст. №4 – 10 очок,
6 місце – СШ І-ІІІст. №1 – 12 очок,
5 місце – НВК №1 – 15 очок,
4 місце – ЗОШ І-ІІІст. №5 – 25 очок,
3 місце – гімназія-інтернат – 30 очок,
2 місце – СШ І-ІІІст. №3 – 31 очко,
1 місце – ЗОШ І-ІІІст. №2 – 32 очка.

Таким чином, бронзові медалі Чемпіонату завоювали футболісти Гімназії-інтернату І-ІІІст. і отримали кубок за ІІІ місце, медалі, грамоти та футбольні м’ячі, срібні медалі Чемпіонату завоювали футболісти СШ І-ІІІст. №3 і отримали кубок за ІІ місце, медалі, грамоти та футбольні м’ячі, а золоті медалі Чемпіонату завоювали футболісти ЗОШ І-ІІІст. №2 і отримали кубок за І місце, медалі, грамоти та тенісний стіл.

Також переможці чемпіонату з футболу серед школярів були нагороджені поїздкою до міста Львова, де відвідали відділ історії визвольних змагань та відділ етнографії і художнього промислу Львівського історичного музею, Музей історичних коштовностей - так звані „Королівські зали”, Музей історії зброярства „Арсенал”, Львівський Національний музей імені Митрополита Андрея Шептицького та Аптеку-музей „Під чорним орлом”.

Проїхалися юні футболісти знаменитим Львівським туристичним „Чудо-поїздом”, в якому протягом години оглядали історичні місця Львова із змістовною екскурсією. Відвідали і „Кінопалац”, в якому дивилися новий дитячий фільм „Шрек назавжди” в 3-D форматі. А найцікавіші враження у юних спортсменів залишилися після відвідання Львівського аквапарку „Пляж”, де протягом 2-х годин учні насолоджувалися атракціонами на воді.

Безперечно, сповнена вражень, ця поїздка залишиться надовго в пам’яті юних спортсменів і слугуватиме поштовхом до нових спортивних висот.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також