У Кобилецькій Поляні Рахівщини укріпляють береги

9
0

Минулої п’ятниці голова райдержадміністрації Дмитро Андріюк з робочою поїздкою відвідав Кобилецьку Поляну та Верхнє Водяне, де знайомився з ходом виконання робіт на об’єктах, пошкоджених паводком 8-9 грудня минулого року. Фінансування всіх робіт здійснюється з Державного бюджету.

 

Зокрема, у Кобилецькій Поляні очільник району спілкувався з головою селища Богданом Либавкою та бригадою ТОВ „Вест-Ост-Інвест” (керівник Іван Максим’юк), яка зводить берегоукріплення в урочищі Гуцький, по вул. Шевченка і Гагаріна (вартість робіт складає 2 млн. 270 тисяч гривень). Виконроб Іван Годинчук розповів, що до закінчення запланованих робіт в повному обсязі залишилося кілька тижнів. 11 робітників, використовуючи бульдозер, два екскаватори та два КАМаЗи, укріплюють один берег річки Шопурка кам’яним накидом, а другий – ящиками з металевої сітки, наповненими камінням (їх довозять з Виноградова) та перестеленими лозою.
 
 А берегоукріплююча споруда, протяжністю 110 метрів, на річці Тьовшаг у Верхньому Водяному, на якій трудилися робітники та техніка ПрАТ „Виноградівська ПМК-78”, вже готова до здачі в експлуатацію. На її зведення держава виділила 1 млн. 554 тис. грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також