У Мукачеві стартував Чемпіонат світу зі слідової роботи собак (ВІДЕО, ФОТО)

12
8

Урочисте відкриття чемпіонату відбулось на центральній площі Мукачева.

6-10 квітня вперше в Україні та у Мукачеві проходитиме Чемпіонат світу МКФ зі слідової роботи з собаками службових порід. 

Організатором чемпіонату виступає Головле управління ВГО "Кінологічна спілка України", а самі змагання проходять за підтримки Мукачівського виконкому. 

«Мукачево щиро приймає світовий чемпіонат.  Це знакова подія, і маємо надію, що гості м приїжджатимуть у наше місто не лише на змагання, а й з туристичною метою, побачити всі принади Мукачева. В нас є багато чого подивитися. Успіхів Вам на змаганнях», - звернувся до присутніх міський голова.

Вітав учасників і Президент комісії Міжнародної кінологічної федерації з робочих якостей Франс Янсен та організатори змагань.

За попередньою інформацією, у змаганнях візьмуть участь професійні та аматорські команди із 21 країни світу, серед яких Данія, Норвегія, Люксембург та ін. 

Робоча частина Чемпіонату світу зі слідової роботи собак відбуватиметься на полях Мукачівщини, поблизу села Макарьово та Залужжя, а переможців нагородять 10 квітня на стадіоні ДЮСШ у Мукачеві. 

Більше фото до події трохи згодом.

Мukachevo.net

Коментарі

Д
Дормидонт

очень интересная статейка

О
олександр

подія такого рівня - це честь для закарпаття і мукачево спілкування з учасниками чемпіонату позитивна аура відкритість вказує що є влада міста і є перспектива на майбутнє Дякуємо ТОВ Клячанівське за сприяння в організації такого свята

Н
новоселиця

на днях, по безпредєлу зарізали продавщицю місцевого магазину, злочинці не спіймані, питання: де наша нова поліція і її службові собаки ????

VE
Vankdorf Eisel до 555

Ти піди на екскурсію в Інші районні центри нашої області і інших областей і порівняй, тоді відчюєш чи робиться шось у Мукачеві! Ще маєш совість шось закидувати? ти шо зробив для міста?

5
555

хоть щось нормальное у мукачеви робиться.

Т
тьотя

Пси сидять у РАДІ а не у МУКАЧЕВІ

Т
Тьотя

Так але бродячих .

B
betonus

У нас само більше "собак" в світі, де, як не у нас, проводити чемпіонат світу.

Читайте також