У Мукачеві відбувся чемпіонат області з шахів серед юнаків

17
0

У неділю, 15 лютого, відбувся Чемпонат області серед наймолодших шахістів.

Як повідомляє Ужгородський шаховий клуб, в ньому брали участь 47 дітей не старших 10 років з міст Мукачева, Ужгорода, Виноградова, Берегова та Воловця. 

Юні "карлсени" боролися за регламентом швидких шахів 15 хвилин на партію плюс бонус 10 секунд на хід.Турнір пройшов за швейцарською системою в 7 турів. Впевнену перемогу здобув вихованець Падіюну з Ужгорода Артем Джурджа 6,5 очка.

Друге та третє місця розділилли несподівано вихованка ЗОДЮСШ з Ужгорода Марченко Віолетта та мукачівець Хаван Владислав, їх результат 5,5 очка. Серед дівчат кращі результати показали Євгенія Тимошенко ЗОДЮСШ м.Ужгород 4 очка та дві мукачівки - Покудіна Анретта 3,5очка, та Горват Анастасія(3 очка).  Серед хлопців до 8 років відзначилися мукачівці Ціцей Павло з Мукачева(5очок), Туряниця Єгор(4,5 очка) та ужгородець Богдан Фейса(4 очка).

Також грамотами було відзначено Лілію Марковцій з Ужгорода (4 місце серед дівчат) та зовсім юного 6-річного ужгородця Вадима Афанасьєва. Всі переможці та призери були відзначені медалаями та грамотами обласної шахової федерації.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також