У Мукачеві влада поговорила з підприємцями

4
0

Про легалізацію роботи малого і середнього бізнесу

31 серпня в Малому залі Мукачівського міськвиконкому, з ініціативи управління економіки було проведено засідання „круглого столу”, присвяченого Дню підприємця, на який були запрошені представники малого та середнього бізнесу, а також провідних підприємств міста.

У вступному слові заступника міського голови Бендасюка В.С. було підкреслено, що питання розвитку підприємництва знаходиться на постійному контролі міської влади. Це випливає насамперед із тієї ролі, яку сьогодні відіграють мукачівські підприємці у забезпеченні мешканців міста над Латорицею якісними товарами повсякденного вжитку, створенню нових робочих місць і в кінцевому підсумку, - зростанню економічного потенціалу міста. Поряд з цим була привернута увага присутніх на необхідність зростання рівня заробітної плати у сфері малого бізнесу, подальшої активізації роботи по залученню інвестицій.

Присутні були поінформовані про результати „круглого столу” в обласній адміністрації, що відбувся 30 серпня.

Заступник міського голови Іваницька Г.В. акцентувала увагу учасників „круглого столу” на необхідності активної легалізації чисельності працюючих на малих і середніх підприємствах, висловила вдячність тим підприємцям, які сплачують у повному обсязі податки та плату за патенти.

В ході зацікавленої розмови, учасники поділилися досвідом роботи, проблемами, які на сьогодні хвилюють мукачівських підприємців та можливі шляхи їхнього вирішення. Цьому, власне, сприяло і те, що для участі в „ круглому столі” були запрошені і взяли участь керівники Пенсійного фонду, Державної податкової інспекції, Центру зайнятості.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток економіки міста та високу культуру обслуговування кращі підприємці міста Мукачева були відзначені почесними нагородами.

Як підкреслила, в.о. начальника управління економіки міськвиконкому Васильцюн С.Й. подібні зустрічі в місті вже стали традиційними і вони сприяють зміцненню партнерських відносин влади та бізнесу на користь громади міста, поінформували у Мукачівському міськвиконкомі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також