У мукачівських кіосках продаватимуть далеко не все

14
3

Мукачівська міська рада пропонує затвердити чіткий перелік товарів, які можуть бути реалізованими в малих архітектурних.

 

У четвер, 30 червня на 11 сесії Мукачівської міськради депутати прийняли рішення про оприлюднення з метою обговорення проекту рішення щодо визначення чіткого переліку товарів, які буде дозволено реалізовувати в МАФах, тобто кіосках.
 
З приводу питань та пропозицій можна звертатися до заступника міського голови пані Іваницької, на яку й поклали відповідальність за виконання рішення міськради.

Коментарі

М
мукачівець

Дуже правильне рішення міської влади. Давно пора наводити лад в інтересах громади.

ОП
Оля, підприємець

Це дуже добре, що мукачівська влада забороняє продавати хліб і усякі пиріжки в кіосках. Є доста магазинів із свіжим хлібом і нема необхідності купувати його у запарених мішках, які цілий день простояли на сонцю в кіосках особливо на базарах. Це головний продукт, який хочеться вибирати самому, а не брати залишки із двох видів хліба!Нарешті влада додумалася і запрацювала. Побачимо, що з цього буде. Удачі!

В
Владислава

Нарешті влада нашого міста дійшла до висновку ,що торгівля в кіосках продуктами харчування - це повний абсурд. Як треба себе не поважати , щоб там там купувати пиріжки і тровитися чорною перепеченою олією. , а це все спостерігається на ринках , хоча там є багато кафе , де в нормальних умовах можна поїсти . Моя позиція в кіосках взагалі можна продавати лише газети і сувеніри . Удачі вам!

Читайте також