У МЗС екстренно прокоментували дипломатично-контрабандний скандал на КПП "Лужанка"

7
8

Керівник апарату МЗС Вадим Пристайко фактично підтвердив усю оприлюднену раніше інформацію по інциденту.

- Автомашина затримана, вантаж арештований. Не дипломат, не співробітник посольства був затриманий, а член родини і його приватне авто, - заявив посадовець МЗС.

- Якщо лист є і був підписаний, то МЗС не давало права ці родини передавати дипломатичну пошту, - зауважив Пристайко, коментуючи повідомлення про наявність у дипломата-контрабандиста документів від МЗС щодо перевезення вантажу.

Також у МЗС підтвердили особу затриманого із дипломатичним паспортом.

Нагадаємо, що у суботу ввечері, 21 травня на українсько-угорському кордоні затримали мікроавтобус, вщент забитий цигарками. Ним кермував українець з дипломатичним паспортом, який намагався перетнути кордон без огляду під виглядом дипломатичного вантажу.

Коментарі

В
Віталій

Даремно зупинили - мали пропустити, а словакам ехо дати. Хай би ті затримали і вчинили скандал на міжнароднлму рівні. Тоді би точно кокота мадярського зняли і з усією братією!

П
погранец

це так звані посли, обранці кришують контрабандний бізнес, а потім ще вголос на міжнародному рівні борються із цим соціальним злом.Це їх фішка-політика подвійних стандартів. Сором, ганьба, має піти у відставку і бути притягнути до відповідльності. Це міжнародний шкандаль!

P
ProRock

А яка шкода для України??? всі податки заплочені так хай собі возять, то проблема країни куда ввозять...чи просто когось"жаба давить" ош простий Люд трохи бабла подніме??

120 грн

таку ціну требало зробити за пачку цигаретликів в Україні. Контрабасу небуде.

B
betonus

Нове ноу-хау у контрабанді. Виходить і дипломати не цураються подібними ділами займатися. Корупція, контрабанда на усіх щаблях суспільства. Тільки не кажіть, що цей чоловік діяв як приватна особа і перший секретарь посольства країни взагалі не при ділах.

Ш
Шандор

То Э пидстава.Скоро буде свий посол кумовський. Дуже много шума а мало дила за тои контрабанди Пару рокив тому за неи и не чути було.

V
Vasa

Видно треба місце для слідуючого посла звільнити. Так просто такі машини не ловлять

В
віталька

"Контрабандні цигарки в якості дипломатичного вантажу намагався вивезти з країни чоловік першого секретаря посольства України у Словаччини Оксани Ліщишин.(мешканець Києва Сергій Ліщишин)-повідомляється на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля." - і десь через півроку уже буде записано в "дастіженіях" человека-матюка - "Зупініл кантрабанду в асоба крупніх размерах,дайте ордін". Учіться як треба піаритись на ділах, до яких не маєш ніяких відношень. Тьфу, паскудь.

Читайте також