У Погорєлова стверджують, що не він відправив усіх в парк (Документи)

8
2

За нього це зробила Ужгородська міськрада ще у 1999 році.

Міська влада рекомендувала провести захід в іншому місці, керуючись рішенням сесії Ужгородської міської ради.

Згідно з рішенням ХІІІ сесії Ужгородської міської ради ІІІ скликання від 08 вересня 1999 року, в Ужгороді визначено перелік місць для проведення мітингів, маніфестацій та іншого роду акцій, організаторами яких виступають об'єднання громадян, релігійні громади та мешканці міста, до якого включено: площу біля Закарпатського обласного музично-драматичного театру (Київська набережна), стадіон "Спартак" та Боздоський парк.

Саме на це рішення міський голова посилається у відповіді голові Закарпатської обласної організації УНП І. Габору. Також у відповіді йдеться, що, оскільки 22 січня 2011 року о 13.45 на площі біля Закарпатського облмуздрамтеатру планується проведення акції "Живий ланцюг єднання" Ужгородською молодіжною ГО "Єдине студентство" та Благодійною організацією Федерації Скаутів "Галицька Русь", пропонують провести запланований захід в іншому місці.

Крім цього, доводять до відома у у відділі інформаційних технологій і зв’язків з громадськістю Ужгородської міської ради, що проведення масових заходів на території міста має відбуватися з дотриманням Правил узгодження заяв на проведення масових заходів на території міста, що затверджений рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 02 вересня 2009 року.

У випадку порушення даного рішення, виконком Ужгородської міської ради залишає за собою право щодо примусового припинення заходу, в тому числі, в судовому порядку, - вказано у відповіді, повідомили порталу "Мукачево.net" у відділі інформаційних технологій і зв’язків з громадськістю Ужгородської міської ради.

Коментарі

D
dyr

На акт Росії про ліквідацію Українських общин у Росії пропоную Мукачівський російський драмтеатр перейменувати в Український Мукачівський драмтеатр.

А
Андрій

У випадку порушення даного рішення, виконком Ужгородської міської ради залишає за собою право щодо примусового припинення заходу ----------------- Що виконком має рушниці!!! Чи виконує замовлення ПР????

Читайте також