У посольстві України в Словаччині коротко прокоментували цигарковий скандал: автомобіль не наш

12
4

Відомство обмежилося лише коротким повідомленням щодо інциденту, який стався цими вихідними на КПП "Лужанка".

Він з'явився сьогодні у словацькому виданні Dennik N:

- На час інциденту секретар посольства перебувала у Словаччині, а автомобіль, в якому були знайдені сигарети, не належав посольству - йдеться у короткому повідомленні, без додаткових пояснень і деталей.

Зауважимо, що за наслідками затримання мікроавтобусу на КПП Лужанка, що на українсько-угорському кордоні в межах Закарпаття, в понеділок відбувся екстренний брифінг МЗС. В інциденті фігурує родич секретаря посольства України в Словаччині.

Усі подробиці про інцидент читайте у розлогому матеріалі Mukachevo.net VIP-контрабанда: на КПП Лужанка затримали дипломата на мікроавтобусі, вщент забитому цигарками (ФОТО)

 

Коментарі

М
Мукачівець

... причому тут чія машина ?!?! ...то ,,піджаки,, хто дасть пояснення як у цій свшині були посольські документи на цю машину і груз?... хто видав їх і підписав ?.. те , що говорять , що це зробила секретарша - повна лажа !...знову мають народ за ідіотів .

Г
Галя

Конкуренция, здали его

Т
тьотя

Та заколібали вже тими цигарками ,таке якби в Україні других проблем не було .Якби було нормальне життя люди би не умудрялися вивозити цей чи інший товар .

У
Ужгородець

Автомобіль дійсно не посольський, правда. Пітьовка купив автомобіль, Гаваші дав номера, в роботу впрягли чоловіка першого секретара посольства. Щось просто не спрацювало, шкода. Операції потрібно готувати правильніше.)

Читайте також