У Сваляві нагородили призерів та лауреатів цьогорічного футбольного сезону

2
1

Привітав присутніх з успішним завершенням чемпіонату та підбив підсумки сезону голова обласної федерації Михайло Ланьо. Учасників тепло привітав голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида та голова обласної ради Іван Балога.

З привітальним словом виступив Свалявський міський голова Іван Іванович ЛАНЬО, який не тільки привітав всіх присутніх, а й зробив учасникам зібрання екскурс в історію. В своєму виступі згадав записи про попередника футболу - гру під назвою «цу чю» (у перекладі «штовхати ногами»), яка дозволяла підтримувати китайських воїнів в хорошій фізичній формі.  Згадка про гру, схожу на футбол, вперше зустрічається у літописі старокитайської династії Хань  більше як 2000 років тому.

Також мер міста зазначив, що цього року виповнилось 90 років з моменту заснування першої футбольної команди Сваляви під назвою «Комониця».

В урочистостях брали участь уславлені ветерани Василь Турянчик та Андрій Гаваші, голови райдержадміністрацій та районних рад області, президенти та керівники футбольних команд, члени виконкому обласної федерації, ветерани.

Бронзовим призером чемпіонату області став футбольний клуб „Поляна”. Почесними грамотами, дипломами, подяками, подарунками відзначені  президент ФК „Поляна” Іван Дрогобецький, тренер Михайло Кондря, голова районної федерації Владислав Безик.

Цінні подарунки та подяки обласної федерації одержали ветерани свалявського футболу Карло Шипович, Юрій Куля, Василь Грига.

Значно підвищився рівень районного чемпіонату завдяки вмілій організації роботи Владислава Безика.

Отримали подарунки від обласної федерації футболу і ветерани Свалявщини.  Карло Шипович зможе насолоджуватись переглядом передач на сучасному плазмовому телевізорі. Подяками та цінними подарунками були відзначені  Юрій Куля, Михайло Варга, Василь Грига та Віктор Ванін.

Прекрасно оформлений зал ресторанного комплексу торгового центру „Гратіс” ще довго буде нагадувати учасникам свята про визначні події року, який минає, та думки кожного  вже про покращення досягнутого, як піднятися ще вище, щоб наступного року знову пережити такі хвилюючі та радісні миті спортивного життя. Завжди є щастям, коли робота людини гідно оцінена.

Коментарі

В
вуйко

молодці вчите мову оперативно

Читайте також