Селищний голова Тересви відмовився демонтувати радянський пам'ятник (ФОТО)

2591 11

Про це йдеться у відповіді на запит зроблений громадською організацією "Декомунізація. Україна".

"Повідомляємо, що пам'ятник, який розташований у селищі Тересва, зведено на честь мешканців села, які у роки Другої світової війни загинули у боротьбі з нацистськими окупантами...", - саме таку дав відповідь селищний голова Тересвянської громади Ігорь Грабарь на запит голови ГО  Декомунізація. Україна" Вадима Позднякова.

Нагадаємо, у селищі Тересва, що на Закарпатті, на день вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України священник повів дітей до пам'ятника радянському солдату.


Коментарі

Б
Бандера

А ко казав, що то писав селищний голова ? То його дуже грамотний недоадвокат-юрист, по сумісництву депутат та ще й москаль, Онуфрій Дмитро Васильович, котрий всьо рішає у селі, хоче кладе депутатів, хоче откликає, Грабарь просто лялька в його руках, інтересно куди дивиться СБУ та прокуратура ?

І
Ігор

В мене загинув дядько, якого мобілізували до угорської армії. Його рідний брат у жовтні 44 став «добровольцем» корпусу Свободи,повернувся інвалідом. Пам’ятник повинен бути усім загиблим як у 2 світовій, так і першій. Бо ці люди не винні, що у них так рано і трагічно забрали життя диктатори і шизофреніки. Має бути пам’ять про цих людей і нагадувати, яка жорстока війна.

З
Закарпатець

Коли вже уздихають ці совєти ???

П
Правда

До Олексія . То ти грамотний просто жах , «саобода» , а потрібно Свобода. Дивись за собою, а потім виправляй інших.

*
*****

Спочатку треба цього голову села декомунізувати, а потім пам'ятник вже легко впаде.

О
Олексій

Свобода мав на увазі

О
Олексій

Взагалі то Людвік Саобода а не Дюдвік і не на памʼятників а памʼятнику.Грамотність на нижчому рівні

П
Правда

Там панує московський патріархат вони роблять світлини на фоні таких памʼятників це ніби звіт для Москви - « ми за вас».

Л
Лоцій

На жаль,не є грамотний і селищний голова,він пише у листі Дюдвіка,а треба - Людвіка або Людвіга, пише на пам'тників,а треба - на пам'ятниках.Його листу за грамотність - "тройка".

Г
Гаман

То московський патріархат - вони порвуть за совєтів

П
Павло

Що собі позволяє

Читайте також