У той час, коли Європа виходить з карантину, Зеленський в Україні прогнозує значне зростання захворювання на Covid-19

7
9

Президент Володимир Зеленський попередив, що до середини літа в Україні ймовірний новий пік захворюваності на Covid-19.

Як сказав Володимир Зеленський у четвер, 25 червня, під час наради з приводу епідеміологічної ситуації, через недотримання карантинних заходів, в країні ймовірний новий спалах коронавірусної інфекції ще до середини літа.

«У нас в деяких регіонах заповнено вже понад половину ліжкомісць, а кількість хворих щодня зростає. Якщо не зупинити це зростання, будемо мати пік захворювання прямо посеред літа. Погано буде всім», — заявив Зеленський.

Експерти зазначають, що якби Україна послідувала прикладу Європейських країн і ввела надзвичайний стан, то тепер ми вже би так само входили у звичний режим життя громадян та економіки. Натомість, мусимо знову і знову жити в умовах пандемії.

Раніше Mukachevo.net вже писало про те, як вчасно введений надзвичайний стан врятував сусідні країни від COVID-19.

Коментарі

Г
Грибівці

!8.51 провокатор галицький. Не дівчина винна , шо 6 років країна у штопорі та втрачає території Це галічани ставили ментуру на коліна та розграбили ментовські склади зі зброєю. Нехай жінки народжують хлопців , бо фронт чекає.

ТБ
Тобі бидлу "До нижньоі" 17:31

Напевно часто тебе ображали в дитинстві, викликаєш тільки "співчуття" та "жалість". Проблеми з головою тільки в тебе. Оце анонімно хамити в інеті вмієте(щей дівчині), а по місту гуляєте то очі під ноги тільки дивляться???? Сором...

КН
К нижнему от Елены

Думаю мой братик козлик это именно ТЫ

ЧЮ
Чорій ю

Не вірьте і далі в коронавірус.

ДН
До нижньоi

Оленко, де твiй братик козлик ? Попий сяченоi води , а ще краще звернися до професioналiв-в тебе проблем з бошкою, твоi нейрони пiдхопили « барановiрус»!!!!

О
Олена

Врали что тестов достаточно, людей загнали дома сидеть, врали что удалось пик обойти.. Какого.. Не говорили правду, что нет у вас мощностей чтоб проверять достаточное количество, что тестов пцр нет, а те что есть врачи отказываются проводить, что лаборатории загибаются, не успевают проверять и люди по неделе десять дней ждут результатов, когда уже сдохнуть можно. Нет, они людей по домам загнали, растянули время, а теперь чуть больше тестов провели и офигели.., так тестируйте как в Европе и Америке! Стройте лаборатории, больницы!! Нет денег на это??? Лучше к осени когда ковид совпадёт с гриппом, сезонными орви и тд, взвыть какие люди неслзнательные?! Нас обвинить мол меры карантинные не соблюдаем??? Это точно п...

Н
Нийна

Пужать презик,оби му немішалисьте курити айкоси,і валити всьо і наслаждатися корабельной сосной-бабой рабочей.

К
Капустін

"Есть женщины в Раде Верховной, Нардепы теряют покой – Кто может быть бабой рабочей, А кто – корабельной сосной… За слуг они станут стеною, Аналу объявят табу, Коня на скаку остановят, В горящую прыгнут избу… Накажут они всех засранцев, Дороги построят в момент, Не зря, значит, курит айкосы На Банковой наш президент…"

Ю
Ю

Сук* бояться виборiв на мiсцях в жовтнi цього року, плюс дерибанять бюджет пiд назвою « лоховiрус»!!!!

Читайте також