У туалеті залізничного вокзалу в Мукачеві знайшли покинуте немовля (ФОТО)

5
9

Сьогодні о 14:20 мукачівські патрульні отримали виклик про те, що у кабінці туалету на залізничному вокзалі лежить немовля.

Як розповідають патрульні, дитинка була заповита у рушник та білу пелюшку і лежала на підлозі в одній із кабінок чоловічого туалету. Її помітив випадковий перехожий.

Немовлям виявилась дівчинка. За попереднім оглядом лікаря, вона народилась 5-6 годин назад, дитина цілком здорова, але трішки змерзла лежачи на підлозі.

Зі слів працівників вокзали, ані чоловіка, ані жінки, які б заходила до туалету з новонародженою дитиною на руках у ці години вони не помітили. Патрульні у супроводі швидкої доставили малечу до дитячої лікарні. Дівчинку вирішили назвати Леся – в честь патрульної поліцейської, екіпаж якої знайшов немовля та лікарки з приймального відділення лікарні.

Коментарі

1
1

ЇЇ помітив не випадковий перехожий, а помітила чергова станції, яка повідомила працівника поліції який чергує цілодобово на вокзалі, а той вже повідомив лікарів а також на лінію 102 зателефонував, а ви тут без піара поліцейських не можете

ДС
до Света

Як розповідають патрульні, дитинка була заповита у рушник та білу пелюшку і лежала на підлозі в одній із кабінок чоловічого туалету. ЇЇ ПОМІТИВ випадковий ПЕРЕХОЖИЙ.

ДВ
до всих!

трахаете,кончаете,пак лишаете...а куда ив биднив дитися?не буже каждий мисяць аборти робити....а дивчинка вирочте и буде щасливою...

1
123

До Свєти: Та як то хлопчика знайшли, якщо написано, що вирішили назвати Лесею?

С
Света

Оце наші журналюги, без казок не можуть. Знайшли хлопчика, і не поліція, а чоловік, який випадково туди зайшов. А тій тварюці, яка покинула дитину, я б руки відрізала.

1
12345

Вже давно є вікно у дитячій ОДЛ, де можна залишити дитинку. Ну, не в туалеті ж((((

У
Уважаємий.

На мою думку, її можно й засуджувати, а з іншого і ні. Ми ж не знаємо чого вона кинула цю дитину, але я вам скажу одне. Вона її народила( аборт не робила ) і в мусорку її не викинула, а підкинула в людне місце, але можно було вибрати місце і по краще.

Д
дж

ліпше би йійі мати на жаливу вистяла...

О
Олександр

За є ба ли ці ку р ви, нопються і ночних клубах, по тра хаються на пяну голову непонятно с ким,а пак кидають немовлят шала ви

Читайте також