У вантажі прокладок для упаковки яєць

6
0

інспектори Чопської митниці виявили 175 тисяч пачок цигарок

         Інспектори Чопської митниці виявили 175 тисяч пачок цигарок «NEXT» та «Прилуки особливі» на суму 339 тисяч гривень подорожували  за кордон у вантажному автомобілі. 

          Згідно товаросупровідних документів, поданих 5 квітня водієм вантажного автомобіля «Мерседес-Бенц» інспектрорам митного поста «Тиса» Чопської митниці, вітчизняний картонний комбінат направив до Угорщини вантаж «прокладки картонні для упаковки, транспортування і зберігання яєць». Загальна вартість експортної поставки була оцінена відправником у 10 тисяч гривень. Однак, як показали подальші події, окрім легального вантажу зловмисники намагалися переправити до сусідньої держави ще й нелегальний. Причому, на значно більшу суму. 

          Під час проведення митно-прикордонного огляду в середині причепа працівники митниці виявили 65 тисяч пачок цигарок «NEXT» та 110 тисяч пачок «Прилук особливих». 350 ящиків тютюнових виробів були загорнуті у картон і обкладені з усіх боків прокладками для упаковки яєць. Щоб дістатися до захованих цигарок, митникам довелося частково розвантажити автомобіль. 

         По даному факту складено протокол про порушення митних правил. Тютюнові вироби та вантажний автомобіль тимчасово вилучено. А, оскільки дії осіб, які намагалися незаконно вивезти за кордон тютюнові вироби, кваліфікуються як злочинні, розглядається питання про порушення митницею кримінальної справи по даному факту, повідомили з прес-служби Чопської митниці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також