У Виноградові мотоцикліст зіткнувся з автівкою. ДТП потрапила на камеру (ВІДЕО)

25
9

Аварія сталась вчора, 8 червня близько 22:06 вечора, на вулиці Копанська у Виноградові

Мотоцикліст на великій швидкості влетів у авто, яке повертало на іншу вулицю. Mukachevo.net намагається взнати деталі аварії.

Як відбулась ДТП дивіться на відео нижче:


Коментарі

П
Прокурор

Ціна вопроса 5000$ + больницю най рішать І мотоцикл Закриєме вопрос

М
Мигаль

Просто водій рішив ни чекати , докі мотор пройде ...Просто думав што проскочить ...

ВА
Водій авто

Пешоход всегда прав но не всегда жив! Це саме стосується і мотоциклістів! Мотоцикли дуже швидкі і іноді водії автомобілів не встигають обдумати при такій швидкості перед тим як роблять певний маневр! Вари мотоцикла здаються так ніби якесь авто їде дуже далеко, на самому ділі то оказуєся мотоцикл дуже близько та ще й на великій швидкості! Вот в таких ситуаціях ні автомобіліст ні мотоцикліст не встигають реагувати і стаються аварії! В першу чергу це треба розуміти мотоциклістам навіть якшо вони праві!

ДВ
До Водій авто

Якщо вже вночі не можуть зорієнтувати фару мотоцикла, то що вже казати вдень? А якщо мотоцикл узагалі без світла їде (вдень)? Просто водії авто в основному орієнтуються на інші автомобілі, а не на менші об'єкти. А половина взагалі мотоцикли за транспорт не вважає. Хотів би я бачити, чи повернув би водій так перед каміоном.

ВА
Водій авто

Часто Вночі фара мотоцикла виглядає ніби то їде ще далеко автомобіль, це обман зору із за якого мотоциклісти і врізаються на швидкості у інших водіїв! То треба знати і вчитувати мотоциклістам які катаються вночі! В цій ситуації конкретно не бачу вини ні водія ні мотоцикліста! Нещасний случай!

М
Мигаль

Та який там " дуже насичений рух "? Майже никого и ни было .... Виноватый водій легковушки ... сліпий бов ? Нивидів помеху справа ?

С
Саша

Сратися на поліцію лим мужик вижив

П
Правдоруб

На тому місці дуже насичений автоРУХ, аварія на аварії, особисто у вечірній час. Вже давно пора встановити світлофор, як це роблять у цивілізованих країнах. Водій автомобіля сволота порушив ПДР.

7
777

Чого поліція стоїть на місті ДТП без включених проблескових маячків ??? А усяды де лиш мош носить їх з влюченими!!!!!!

Читайте також