У Закарпатському УСПП новий керівник

3
1

яка теж захищатиме права місцевих підприємців

70% українців хотіли б, щоб їхні діти працювали у приватних компаніях. Водночас понад 70% громадян висловлюються за те, щоб приватизовані підприємства були повернуті у державну власність. Тож підприємцям сьогодні доводиться працювати у середовищі стереотипів, – вважає новообрана голова закарпатського відділення Української спілки промисловців і підприємців Маргарита Мошак. Про це сьогодні, 24 жовтня повідомив власкор ЗІКу.

Маргариту Мошак напередодні призначили також уповноваженою з питань захисту прав підприємців у Закарпатській області. Пані Мошак переконана, що у суспільстві недооцінюють роль підприємців, які створюють робочі місця та підтримують соціальну сферу. УСПП, за її словами, працює над покращенням іміджу бізнесменів в області. А також над допомогою у їхній діяльності.

Так, саме завдяки УСПП вдалося подолати конфлікт митниці і заводу у селищі Жденієво. Там шиють чохли для автомобільних коробок передач. Заготовки для них митниця відмовилася трактувати як давальницьку сировину і виробництво опинилися під ризиком повного переведення до Чехії. Проте керівництво УСПП через Мінекономіки надіслали закарпатській митниці відповідне роз’яснення і врегулювали ситуацію. Сьогодні на заводі у Ждєнієво працюють 70 робітників і зі збільшенням виробництва тут створять ще 130 нових робочих місць.

 

Коментарі

І
Ігор

Добре, що пишете про добрі справи УСПП, і також про виконавчого директора Маргариту Мошак. Та голова Правління Регіонального відділення поки що я. Ігор Баран, голова правління РВ УСПП в Закарпатській області.

Читайте також