У Закарпатських центрах зайнятості впроваджують нові технології

6
0

21 вересня 2011 року в Закарпатському обласному центрі зайнятості відбувся семінар-навчання для працівників обласного центру зайнятості та заступників директорів – технологів-організаторів базових центрів зайнятості щодо організації роботи центрів зайнятості при переході в модернізовану систему ЄІАС(.NET), за участі представників Державного центру зайнятості.

 

В ході проведення семінару працівники Державного центру зайнятості презентували можливості та переваги модернізованої системи ЄІАС(.NET), яка у порівнянні з попередньою програмою дозволяє істотно покращити рівень обслуговування клієнтів служби зайнятості.
 
До кінця року планується завершити процес переходу всіх базових центрів зайнятості Закарпатської області на роботу у модернізованій системі ЄІАС(.NET). Фахівці служби зайнятості ретельно вивчають нову систему, активно застосовують отримані знання на практиці у дослідній експлуатації програми, професійно та відповідально ставляться до покладених на них завдань, аби нова система ЄІАС(.NET) якісно задовольняла потреби служби зайнятості та її клієнтів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також