Україна vs Туреччина: все про вирішальний матч для команди Шевченка

12
0

Гра відбудеться сьогодні в Харкові, і це буде 7-й тур групового етапу відбору на Чемпіонат Світу 2018, який пройде наступного року в Росії.

Гра почнеться о 21:45, і ми забрали усі найцікавіші факти про цей поєдинок.

Важливість матчу: Це дійсно буде вирішальна гра для команди Андрія Шевченка, бо у разі нічиї чи поразки в неї залишаться виключно теоретичні шанси на вихід з групи. Зараз в України й Туреччини однакова кількість очок – по 11. У Ісландії та Хорватії – по 13. Власне, наступний матч наша збірна зіграє проти ісландців, а хорвати – проти турків. Відтак, за ці 2 матчі українці можу випередити збірну Ісландії, якщо переможуть в обох матчах, і вийти на щонайменше на 2 місце, а можливо й на перше, якщо Туреччина переможе вдома хорватів.

Тренерська дуель: Мірча Луческу, який очолив команду Туреччини нещодавно після Фатіха Теріма, проведе свій перший матч у якості нового керманича збірної, і напередодні матчу чимало акцентує на своїй персоні та власному знанні збірної України, мовляв, він мало не заклав основи гри нинішньої команди Андрія Шевченка. На користь Луческу грає не тільки великий тренерський досвід в Україні, а й взагалі. Для порівняння Андрій Шевченко є вкрай молодим очільником.

Склади команд: У обох збірних є певні кадрові проблеми, які відобразилися у заявках на гру. Так, Андрій Шевченко заявив тільки 2 нападників – Артема Кравця та Артема Беседіна. Також наша збірна гратиме без Ярослава Ракицького. У заявці нема і Дениса Гармаша.

Де дивитися матч: пряму трансляцію поєдинку показуватиме телеканал «Україна» та «Футбол 1».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також