Українські автомобілісти почали відмовлятися від машин через ціни на пальне

6
0

Якщо бензин буде по 15 гривень, то українські автомобілісти поставлять свої авто в гараж або продадуть. Таку думку ексклюзивно для телеканалу UBR висловив головний редактор журналу "Автоцентр" Сергій Матусяк.

"Ми провели на своєму сайті опитування автовласників:" При якій ціні на бензин ви відмовитеся від автомобіля? "І половина опитаних сказала, що за умови, якщо бензин буде по 15 гривень, вони поставлять свої авто в гараж або продадуть. До речі, деякий відсоток автомобілістів вже користується своїми машинами тільки у важливих справах. Тобто, якщо він ще трошки подорожчає, автомобілів на дорогах стане набагато менше ", - розповів він.

Однак, як зазначив експерт, ті, кому автомобіль необхідний для роботи, масово перейдуть на газ, який удвічі дешевше за бензин.

"Дійсно, газ - дешевше. Вже зараз йде дуже багато коштів на те, щоб просто їздити по місту на своєму автомобілі у справах. Якщо перевести авто на газове паливо, такі поїздки будуть майже вдвічі дешевшими", - вважає Матусяк.

За його словами, якщо переобладнати машину під газове паливо, то вона окупиться набагато швидше.

"Можна сказати, що автомобіль окупиться швидше, якщо його переобладнати під газ або відразу купити автомобіль з газовою установкою. Щодня ви будете економити і побачите, що витрачаєте на паливо менше. Тобто я б рекомендував ставити газ на будь-який автомобіль, крім дизельного", - зазначив Матусяк.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також