Усі подробиці ДТП на Хустщині, в результаті якого 2-поверховий автобус перекинувся у річку (ВІДЕО)

14
6

Сьогодні, 23 січня на автошляху Долина-Хуст в районі села Березово Хустського району, двоповерховий автобус з пасажирами перекинувся у річку.

За попередніми даними, на момент дорожньо-транспортної пригоди в салоні транспортного засобу знаходилося 6 пасажирів та 2 водія. Як вдалося дізнатися Мукачево.нет у Хустській центральній лікарні зараз у них перебувають двоє пасажирів автобуса – жінка та чоловік. Інші відмовились від медичної допомоги через незначні травми. У жінки закрита черепно-мозкова травма та чисельні переломи ребер, а у чоловіка забій шийного відділу хребта.

Також у Закарпатській ДАІ вдалось дізнатися, що двоповерховий автобус «Volvo» був 1993 року випуску і розрахований на 73 місця. Водій автобуса визнав, що не впорався з керуванням внаслідок чого автобус злетів у річку. «Водій пояснює, що це його вина і він не впорався з керуванням. Щодо ожеледиці, то її не було. Дорога була мокрою, але ожеледиця виключається», - пояснює речниця Закарпатської ДАІ Ганна Трофімчук.

Зараз водій автобусу дає пояснення слідчим.

Коментарі

Е
Ендрю

То не ми такі, то жизнь така. ще добре що більшої проблеми нема.

1
123

до чого тут ще й політика, адже мова йде про людські долі... Який же ви, закакрпатський нарід.... все-таки жорстокий....

РД
РыГонал Деркач

В усьому винуватий Губаль із Кащуком. Я так сказав!

М
Макс

Да в Ужгороді як у пісні "скользкие улицЫ иномарки целуются:-)

Х
Хух

Не знаю, як там, айбо в Ужгороді ожеледиця конкретна.

С
Сааш

мдаааа.. мотрепало автобус нормально так...жестяк..

Читайте також