Усі рахунки Ужгородської міськради заблоковані

2
1

Мер Ратушняк звинувачує міліцію і прокуратуру у «кришуванні кримінального бізнесу»

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк під час сьогоднішнього засідання міської ради звинуватив міліцію та прокуратуру Закарпаття, яка, на його переконання, за вказівкою «Барви і Балоги» «кришує» ринок на вул. Фединця обласного центру, власне через який усі рахунки міської рахунки заблоковані вже понад місяць. Про це сьогодні, 20 червня, повідомив власкор ЗІКу.



Рахунки Ужгородської міської ради заблокувала обласна виконавча служба через претензії закарпатської філії «Промінвестбанку». Банк вимагає від міськради погасити 400 тисяч гривень кредиту, який був оформлений ще у 2004 року комунальним підприємством «Ринок 1» для закупівлі торгових павільйонів на скандально відомий ринок у центрі міста по вул. Фединця. Тоді поручителем за кредитом виступила міська рада попереднього скликання.



Натомість павільйони, які юридично належать міськвиконкому, підприємці вважають своєю власністю, оскільки сплатили за них готівкою понад 1000 доларів керівництву ринку. Майже півтора року місто не одержує від торговців жодної копійки, оскільки ще 26 грудня 2006 року міська рада прийняла рішення про закриття надвірної частини ринку на виконання рішення Господарського суду Закарпатської області та у відповідності до Закону України про місцеве самоврядування, постанови Кабміну, а також рішення міськради про генплан міста.




Коментарі

И
Иван

- рынка нет,денег нет.Долг повесят на людей ввиде повышения цен на что-либо.Общежитие прямо с людьми продали,не без городской власти все обходится, не без воли мэра.Хапают по крупному.Люди!За вас никто ваши проблемы решать не будет!Это в скором времени коснется многих.

Читайте також