Ужгородець Генріх Стратон зібрав цього року більше тони урожаю ківі (ФОТО)

11
9

Всі ці фрукти виросли на його ділянці площею 5 сотин в обласному центрі Закарпаття.

Це вісімнадцятий поспіль урожай ківі, які збирає закарпатський селекціонер. Останніми роками плодів дозріває стабільно близько тони, а цього року урожай навіть більший, ніж завжди.

-На відміну від привозних ківі, наші екологічно чисті, бо не потребують обробки отрутохімікатами. Єдине, що необхідно для вирощування – це система поливу, бо ківі не є засухостійкими, - розповів Генріх Стратон у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net.

Незабаром в одному з ужгородських супермаркетів біолог планує акцію з продажу закарпатських ківі. Чоловік має на меті показати, що екзотичний фрукт не обов’язково везти з-за кордону - його можна ефективно вирощувати і в Україні. Відповідно, через деякий час можна відмовитись від закупки дорогого імпортного товару.

-Якщо ківі вирощувати в Україні, то ціна реалізації не може бути вища, ніж ціна на яблука, - підкреслює Стратон та наголошує, що плоди ківі є одними з найкорисніших, адже вміщають безліч мікроелементів та  вдвічі більше вітаміну С, ніж у лимоні.

Мukachevo.net

Коментарі

У
українець

Що ж ви за такі закарпатці, готові земляка в ложці води втопити. Я думав угорська кров, а то щось схоже на циганську, зовсім нічого християнського

А
александр

заказывал я у него этот киви...волынил,долго не высылал.правда пришла посылка.но так то киви и не прижилось)))делал все так как написано было в инструкции.короче-это развод!

Р
Роман

Сись пяниця надурив массу народа своїми саджанцями без коріння.Почитайте відгуки на профільних форумах.

Ц
цильо

Василю неборе, кому што хыбит))

В
Василь

Прочитав: Генріх Страпон.

В
Василь

На западі такий чоловік дустав би поддержку зо сторони государства, лем не у нас. Схоче розширити свуй бізнес затаскають го по всяким органам екологи, санстанція і т.п.

Р
ромарьови

Но не годні сьте обы і туй не похвалити нашу "велику" державу тай "чудову владу". Ци видите кидь чилядник учинив значит мож, і не треба "скігліті". Сяк лем мині єден росіянин казав што кібы Короленко ни сидів у лаґрови ко знає ци придумав бы ракеты. Може бы ся спив, ци тиґла бы му на голову даґде упала... Ци просто бы думав за тото де гроши заробити, обы діти нагодовати. А так си лежав на нарах єколи му было та за космос думав. Сяк і у вас. А я думаю кібы Г.Стратон сесе придумав ни туй у нас, а хуть де лем 50 км май дале на запад, много бы май легко тай май скоро му тото пушло, помогла бы му держава і матеріално і спеціалістами. так што на днись мав бы резултаты за котрі знає ушитка Європа. А сяк вун мусит тратити свуй час не на свою роботу ай на хожіня по судах. Кідь уд нього не чути "ниття" та не за тото што не мав проблем тай держава у нас така "красна", ай лем за тото што чолувік вун такый што не любит ревати.

КЗ
ко знае

чи з ківі ся нормальна самогонка получить???

R
Romari0

От молодець, людина справою займається. Сумніваюсь, що від нього можна почути ниття, чи невдоволення владою, становищем. Не факт, що ще й іншим допомагає. Має мету, мрію - йде до неї ціленаправлено, якщо інші не "допомагають" звісно. Без спекуляцій типу "Туй купив, там продав, сто заробив, проїв, просрав". Сам собі господар. Чим не приклад?))

Читайте також