Ужгородку впіймали на квартирних аферах

12
0

Матір трьох дітей

Ужгородські правоохоронці викрили злочинну групу з трьох осіб, які шахрайським способом привласнювали чужі помешкання, - повідомили ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.



`Ватажком` шахраїв була 32-річна жінка, мати трьох дітей, яка мала вже три судимості, а також її спільники - 33-річний раніше судимий О. та 29-річний П, який відігравав у справі роль `нотаріуса`.



Жінка підшуковувала малозабезпечених власників квартир, які зловживають спиртними напоями, або малограмотних. Довірливим людям аферистка обіцяла вигідно обміняти їхні помешкання на кращі, та ще й з доплатою. П’яниці не замислювалися над тим, задля чого хтось погодився б віддати їм, скажімо, за `малосімейку` двокімнатну квартиру та ще й доплатити за це кілька тисяч доларів. Шахрайка виманювала у власника квартири доручення на право продажу, продавала її, а людину вселяла на місяць-другий в інше помешкання, котре знімала. Щодня обіцяла, що відповідні документи на нову квартиру `от-от будуть готові`, доки не з’являвся через три місяці справжній власник орендованого житла, і люди опинялися з речами на вулиці. Зокрема, її жертвами стали мати з дитиною, які проживали в `малосімейці`, та, коли з’ясувалося, що шахраї просто позбавили їх житла, звернулися в правоохоронні органи.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також