Ужгородська міська рада заборонила гральний бізнес

3
2

відповідне рішення прийняли вчора

Учора, 28 травня, Ужгородська міська рада прийняла рішення про заборону грального бізнесу на території міста. Про це сьогодні, 29 травня, під час брифінгу повідомив перший заступник міського голови Ужгорода Володимир Бобков.



“Нехай ідуть з Ужгорода куди хочуть і грабують інших людей”, – заявив В. Бобков. За його словами, в Ужгороді вже траплялися смертельні випадки, пов’язані з ігровими розвагами. Чиновник також повідомив, що гральні заклади систематично порушують встановлені правила їх функціонування: не дотримуються графіку роботи, порушують вимоги щодо облаштування приміщень, дозволяють грати неповнолітнім та сприяють грі в борг, що суворо заборонено.



На вулицях міста знову з’явилися гральні автомати, проти яких раніше міськрада вже виступала. Володимир Бобков розказав журналістам, що до нього вже зверталися жінки, чоловіки яких програли все майно і мало не їх самих.



На думку В. Бобкова, ситуацію могло б вирішити відведення спеціальної території, де розташувалися б усі подібні заклади.



Коментарі

І
Ігор

Рішення прийняла не рада, а виконком, що, в принципі, для споживача без різниці, але точність має бути. Ігор Баран, депутат міськради

М
Марія

Давно пора!!!!!! Але не тільки в Ужгороді, а і селах, де наставлені гральні автомати без жодних ліцензій. Особливо в селах Іршавського району.

Читайте також