Ужгородська міськрада виділила 90 тис. грн. на дорожні знаки

7
0

в той час як в Ужгороді досі не розпочато опалювальний сезон

Вчора, 21 листопада, депутати Ужгородської міської ради ухвалили рішення виділити 90 тис. грн на дорожні знаки.  За ці гроші у місті планується оновити існуючі та встановити нові дорожні знаки. 

Інші питання, розглянуті на сесії, стосувалися здебільшого продажу землі під різноманітними об’єктами, а також деяких змін до чинних програм. 

Також під час сесії міський голова Сергій Ратушняк заявив, що, оскільки газопровідні мережі належать місту, то слід створити власне комунальне підприємство із транспортування газу, щоб не залежати від ВАТ «Закарпатгаз».

В Ужгороді досі не розпочато опалювальний сезон. Депутати та мер міста винувачують «Закарпатгаз», натомість заступник директора товариства Іван Купар переконував депутатів, що функція «Закарпатгазу» - лише транспортувати газ, а НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України» лімітів газу для Ужгорода досі не виділили через заборгованість.

На це мер Сергій Ратушняк заявив, що місту слід створити власне підприємство як альтернативу «Закарпатгазу». Іван Купар нагадав депутатам, що для транспортування газу потрібна відповідна ліцензія.

Депутати міськради запропонували взяти «Закарпатгаз» у облогу, а учнів закритих через відсутність тепла шкіл розмістити у «теплих кабінетах» фірми. Лунали навіть пропозиції перекрити «Закарпатгазу» воду і каналізацію.

Депутат Ужгородської міськради, колишній директор «Закарпатгазу» Семен Тижук переконував колег, що емоції не допоможуть, та порадив керівництву міста укласти договір про реструктуризацію боргу.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також