Ужгородська влада готова включити гарячу воду хоч сьогодні

5
1

Та бідкається, що борги заважають

«Гарячої води ми не відключали. Котельні готові подавати воду хоч сьогодні. Однак через борги у понад 9 млн. грн. їх лічильники опломбовані», — так сьогодні, 12 квітня, на прес-конференції заступник міського голови Ужгорода Володимир Бобков прокоментував звернення заступника голови ОДА Олександра Карташова до місцевих рад забезпечити населення гарячою водою «безперебійно». Про це повідомив власкор ЗІКу.

«Я згоден з Карташовим, що населення повинно бути з гарячою водою, але тільки по КП «Ужтепло» заборгованість населення — 8 млн грн.», — сказав Бобков. На його думку, до такої ситуації привела тарифна війна, а люди на неї адекватно зреагували. Однак і теперішня ситуація є адекватною діям платників. «Чомусь складається таке враження, що комунальна сфера — якась космічна, і за неї можна не платити», — сказав він.

Заступник мера також поскаржився на безвідповідальність людей, які не платять за послуги через їхню вартість, але й не звертаються по субсидії.

Разом з тим Бобков запевнив, що всі зацікавлені служби будуть шукати виходу зі становища.

Довідка ЗІКу.

Закарпатська обласна державна адміністрація 6 квітня звернулася до місцевих рад вжити заходів щодо безперебійного забезпечення населення гарячим водопостачанням Зокрема, заступник голови ОДА Олександр Карташов наголосив, що голови міських та селищних рад не мають права відключати гарячу воду, оскільки це входить в ті послуги, за які платить людина.

Коментарі

НС
не сторонній

Ото бобков догаздувася разом з ратушняком-постійно гавкали на попередню владу яка давала можливістьжити нормально навідь з гарячою водою та з невеликими боргами а самі позери не можутьзахистити ужгородців-дали опломбувати котельні.Геть ужгородську владу разом з усіма олігархами та злодіями!

Читайте також