Ужгородська влада переконує, що Ужгород буде з теплом

4
0

Міські депутати не дуже цьому вірятьx0dx0ax0dx0a

Те, що в Ужгороді з підготовкою до зими не все гаразд свідчить хоча б постанова Кабінету Міністрів України, в якій обласний центр Закарпаття потрапив до списку трьох українських міст, де ситуація із теплопостачанням визнана незадовільною. У звязку з цим, група ужгородських депутатів виступила з інціативою проведення позачергової сесії міськради на якій хотіли вислухати звіт міської влади про стан підготовки до опалювального сезону, а також прояснити картину з ще одною болючою для Ужгорода проблемою — прибиранням сміття. Під відповідним зверненням до міського голови підписалися 24 міських депутатів, однак сесія так і не відбулася. Сергій Ратушняк в Києві вирішує питання постачання в місто газу, секретаря не вибрали, а за словами заступника мера Володимира Бобкова, питання скликання сесії не в його компетенції.

x09Члена фракції «Наша Україна» в міській раді Олег Диба переконує, що єдиною метою даної сесії було отримання інформації про підготовку до зими: «Це не протистоянння чи якісь політичні ігри. Ми хочемо знати, що відбувається в місті! Думаю, що міські владі є що сказати з цього приводу, але чомусь вона вважає за необхідне не говорити», — сказав міський депутат.

x09Водночас, заступник міського голови Володимир Бобков запевняє, що підготовка до опалювального сезону йде планомірно, більш того, поїздка Сергія Ратушняка до Києва виявилася успішною: «Міський голова дійшов до згоди з газопостачальними організаціями України про те, що Ужгороду буде надано газ на опалювальний період. І вже наступного тижня планується випробування міських котелень. Якщо не відбудеться ніяких відключень, то Ужгород буде з теплом», — запевнив заступник мера.

x09А часу для того щоб пересвідчитися як воно є насправді залишилося не так вже багато. Вже незабаром наступлять перші морози. Тоді й без сесії міськради дізнаємося наскільки Ужгород готовий до них.

Андрій Ганусич

«Старий Замок Паланок»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також