Ужгородська влада зустрілася з духовенством

7
0

Минулого четверга у малому залі Ужгородської міської ради зібралися представники влади та духовенства, аби продовжити розпочатий торік діалог і за пропозиціями церков окреслити завдання для міських соціальних та комунальних служб із підготовки до святкування Великодня.

Як зазначив заступник міського голови Федір Апшай, питань у влади і церкви, що потребують спільного вирішення, чимало. Й у розв’язанні ряду з них, зокрема в роботі з молоддю, з часу попередньої зустрічі вдалося досягти відчутних результатів завдяки активній позиції релігійних молодіжних організацій.

Тому міський голова Сергій Ратушняк підписав, а його заступник Федір Апшай вручив подяки від Ужгородської міської ради за вагомий внесок у проведення виховної роботи серед дітей та молоді міста Ужгорода, формування в них духовної культури та найкращих моральних цінностей протоієрею Української православної церкви Київського патріархату Андрію Вальку; голові молодіжного центру „Воскресіння” при Ужгородському греко-католицькому кафедральному соборі отцю Владиславу Ігнатишину (на фото); сестрі чину домініканців Римо-католицької церковної громади Мірі Підлер; голові Ужгородського молодіжного православного братства ім. Преподобного Алексія Карпаторуського Української православної церкви Московського патріархату протоієрею Віктору Палошу; головному секретарю управління Закарпатської реформаторської церкви пастору Ужгородської реформатської громади Яношу Гейдеру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також